Kai-Pekka Savolaisen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi – poliisi pyytää kerrostalon alaovella ollutta miestä ilmoittautumaan

Poliisi on tänään suorittanut laajan etsintäoperaation Seinäjoella epäillyn henkirikoksen uhrin löytämiseksi. Kai-Pekka Savolainen katosi 28.-29. marraskuuta välisenä aikana viime vuonna. Hänet nähtiin viimeksi 28. marraskuuta kotipihassaan osoitteessa Urpuviita 2. Poliisi yritti etsiä ruumista asunnon lähialueilta ja naaraamalla jokea Kampusrannan kohdalla.

Poliisi pyytää havaintoja Savolaisesta katoamisajankohdan väliseltä yöltä. Kadonnut on 172 senttimetriä pitkä ja vankkarakenteinen. Hänellä on siilitukka ja parta. Savolainen on käyttänyt silmälaseja ja hänellä on todennäköisesti ollut yllään mustat tuulihousut.

Kadonneen naapurin mukaan tuntematon mieshenkilö kävi Savolaisen asunnon rappukäytävän alaovella katoamisyönä. Tämä oli pyytänyt avaamaan ulko-oven päästäkseen Savolaisen asuntoon, mutta naapuri ei ollut tähän suostunut. Poliisi pyytää kyseistä mieshenkilöä ilmoittautumaan.

Lisäksi pyydetään havaintoja Kampusrannassa katoamisaikana liikkuneista henkilöistä.Kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja vihjeet pyydetään lähettämään osoitteeseen vihjeet.pohjanmaaa@poliisi.fi. Kuva kadonneesta alla.

Kadonnut Kai-Pekka Savolainen

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: epäily, henkirikos, kadonnut, Kai-Pekka Savolainen, murha, Seinäjoki, tappo