Kaksi miestä voitti yli 4 miljoonaa euroa ja menetti koko potin

Huhtikuussa vuonna 2019 kahdella brittimiehellä kävi melkoinen onnenkantamoinen. He ostivat Lontoon-reissullaan arvan, josta paljastui päävoitto. Summa oli mellevät neljä miljoonaa puntaa eli noin 4 700 000 euroa.

Miehet säntäsivät saman tien juhlimaan ja esittelivät bilettämistään sosiaalisessa mediassa. He kaatoivat kurkustaan alas drinkkejä ja sampanjaa hintoja miettimättä. Ilo loppui kuitenkin lyhyeen.

Kun miehet yrittivät lunastaa voittoaan, toinen heistä möläytti, ettei hänellä ole pankkitiliä. Veikkausta vastaavan sikäläisen Camelotin edustajat haistoivat palaneen käryä ja tapausta ryhdyttiin selvittämään.

Kävi ilmi, että arpa oli maksettu kortilla, joka ei kuulunut kummallekaan miehelle. Toinen heistä yritti väittää, että se oli hänen kaverinsa, joka oli hänelle velkaa. Pian selvisi, ettei tarina pitänyt paikkansa, vaan kortti oli varastettu. Miehet menettivät sen seurauksena voittonsa.

Miljoonien sijaan Jon-Ross Watson, 34, ja Mark Goodram, 38, saivat tällä viikolla linnatuomiot. Kumpikin joutuu vankilaan 18 kuukaudeksi useammasta petoksesta.

Lähde: The Sun.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: arpa, maksuvälinepetos, petos, voitto