Kangasalan suuri poliisioperaatio jatkui myös tänään – mukana panssariauto ja ambulanssi

Kangasalan Sahalahdella sunnuntaina loppupäivästä alkanut poliisioperaatio sai jatkoa myös maanantaina. Alibi oli todistamassa muun muassa poliisin panssariajoneuvon liikkeitä kylän tuntumassa.

Alibin toimitus sai päivän aikana useita vihjeitä, että pienellä Sahalahden kylällä liikkuu jälleen poliisipartioita. Myöhemmin toimitus sai vinkkejä, että poliisilla on operaatio Sahalahdelta joitakin kilometrejä Kuhmalahden suuntaan ja kohteena olisi vapaa-ajan asunto. Noin kahdeksan aikaan illalla Alibi todisti, kun Kuhmalahdentietä ajoi poliisin panssariauto ja poliisin iso tunnukseton pakettiauto. Tietojemme mukaan paikalla on ollut myös ambulanssi.

Tämänpäiväisen operaation syy on toistaiseksi epäselvä, mutta sen epäillään liittyvän sunnuntaiseen operaatioon Sahalahdella.

Poliisi sai eilen neljän aikaan iltapäivällä ilmoituksen miehestä, joka uhkaili ihmisiä aseella Kangasalan Sahalahdella. Poliisi otti iltaseitsemän aikaan kiinni miehen, jolla oli hallussaan ampuma-ase. Sen takia poliisi varautui tehtävään usean partion voimin. 37-vuotiasta miestä epäillään tapon yrityksestä, ampuma-aserikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja laittomista uhkauksista. Poliisi otti lisäksi kiinni kolme muutakin henkilöä, joiden osuutta tapahtumiin tutkitaan.

Tämänpäiväisestä operaatiosta ei ole varmuutta mahdollisista kiinniotoista, mutta Alibille tulleet vihjeet puoltavat sitä.

Teksti:Mika Lahtonen
Kuvat:Mika Lahtonen
Avainsanat: Kangasala, poliisi, Sahalahti