Kultasepänliikkeen murrosta uutta tietoa: Saalis erittäin suuri – poliisi pyytää vihjeitä

Lounais-Suomen poliisilla on tutkittavana Eurassa koruliikkeeseen perjantaina 26.5. kohdistunut murto. Poliisi tiedotti asiasta aiemmin 26.5. ja pyysi asiaan liittyen havaintoja. Asian esitutkinta on edennyt, mutta poliisi kaipaa tapaukseen liittyen edelleen yleisön havaintoja ja vihjeitä.

Asian tutkinnassa on selvinnyt, että liikkeeseen on murtauduttu perjantaina kello 1.25-5.00 välisenä aikana. Anastetun omaisuuden arvo on asianomistajan ilmoituksen mukaan huomattavan suuri. Poliisi epäilee, että epäilty tekijä on tullut Satakunnankatu 22:ssa sijaitsevalle liikekiinteistölle polkupyörällä. Epäilty tekijä on tallentunut tapahtuma-aikaan tekopaikan läheisyydessä valvontakameraan. Poliisi pyytää tietoja kuvaan tallentuneen henkilön henkilöllisyydestä, havaintoja tämän liikkeistä tapahtuma-aikaan Euran keskustan alueella sekä mahdollisia muita tietoja ja havaintoja asiaan liittyen.

Tiedot pyydetään toimittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Teksti: mikalahtonen
Avainsanat: Eura, kultasepänliike, murto