Lapsiperheen kodissa odotti kaksi hyytävää verellä kirjoitettua viestiä – kammottava syy!

Venäjällä kohistaan kaksoismurhasta, jossa sai surmansa 29-vuotias nainen ja hänen viisivuotias poikansa. Perheen 34-vuotias isä on tunnustanut teot.

Lapsiperhe asui Moskovassa. Naapureilla ei ollut mitään käsitystä siitä, millainen perhehelvetti onnellisen oloisen perheen seinien sisäpuolelle kätkeytyi.

Perheen isä on kuulusteluissa kertonut surmatöihin johtaneesta tapahtumaketjusta hyvin avoimesti. Hän on myöntänyt käyttäneensä seksuaalisesti hyväksi viisivuotiasta poikaansa. Vaimo oli saanut asian selville ja uhannut kertoa poliisille.

Isä löi poikaansa yhteensä 62 kertaa veitsellä ja ruuvimeisselillä. Vaimon hän puolestaan surmasi kuristamalla. Perheen äiti oli laittanut hanakasti vastaan ja miehestä löytyi lukuisia raapimisjälkiä.

Tekojen jälkeen mies kirjoitti poikansa ruumiin viereen verellä tekstin ”annoin sinulle elämän ja otan sen pois”. Fraasi on vapaasti suomennettu ja se löytyy venäläiskirjailija Nikolai Gogolin romaanista Taras Bulba. Lisäksi mies kirjoitti, niin ikään verellä, kodin ikkunalautaan vaimonsa olevan Juudas.

Tämän jälkeen perheen isä yritti surmata itsensä veistä käyttämällä.

Tapaus on herättänyt laajalti huomiota venäläismediassa. Kiinnostusta lisää se, että teot tunnustanut mies on tunnetun krimiläiskirjailijan poika.

Mies on sairaalahoidossa ja häntä vartioidaan. Hän on tunnustanut sekä poikansa ja vaimonsa murhan että poikansa seksuaalisen hyväksikäytön.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti venäläisen Moskovsky Komsomolets -lehden alkuperäisjutun pohjalta.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, murha