Mies erosi samanaikaisesti vaimostaan ja tyttöystävästään – miehen soittama poliisipartio teki järkyttävän löydön!

Viime viikonloppuna yhdysvaltalaismies otti yhteyttä poliisiin. Greg Nelson selosti eronneensa vaimostaan Susan Nelsonista ja tyttöystävästään Melissa Hamiltonista. Koko kolmikko oli asunut eroon, tai eroihin, asti sulassa sovussa Edgewaterissa, Floridassa. Mies olisi halunnut lähtiessään ottaa mukaansa avioparin kolme lasta, mutta naiset eivät olleet suostuneet tähän.

Mies toivoi virkavallan menevän perheen taloon tarkastamaan lasten oltavat. Ilmeisesti soittajalla ei ollut minkäänlaista suhteellisuuden tajua perheen asunnon tilasta. Paikalle mennyt partio nimittäin järkyttyi pahemman kerran.

Perheen kolme lasta, ikävuosiltaan kahdeksasta kymmeneen, ovat joutuneet asumaan aivan järkyttävissä olosuhteissa. Talossa oli nimittäin 245 lemmikkiä ja joka puolella oli eläinten jätöksiä, mädäntynyttä ruokaa ja muuta saastaa. Poliisit löysivät kaiken kaikkiaan neljä koiraa, kaksi kissaa, yhdeksän marsua, kaksitoista kania, neljä hamsteria, kymmenen sokerioravaa, neljätoista lintua, seitsemän pogonaa, 95 hiirtä, 60 rottaa ja 23 rotanpoikasta. Lisäksi talossa oli gekko, kilpikonna, siili ja leopardigekko.

Lapset on nyt siirretty erään sukulaisensa hoiviin ja lemmikit on toimitettu eläinsuojelun tiloihin. Lasten vanhemmat on pidätetty ja heitä epäillään lasten kaltoinkohtelusta sekä yhteensä 66 eläinsuojelurikoksesta. Isän tyttöystävä on puolestaan sairaalahoidossa, koska hän yritti vahingoittaa itseään. Myös häntä epäillään samaisista rikoksista.

Lähde: People-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: eläinsuojelurikos, lapsen kaltoinkohtelu