Mies haahuili ilkialastomana Vantaalla

Eilen illalla Vantaan Leppäkorven omakotitaloalueella nähtiin erikoinen välikohtaus. Sekavasti käyttäytynyt nuorimies oli haahuillut alueella ensin ilman paitaa ja kenkiä. Hän oli yrittänyt epäilyn mukaan varastaa erään talon eteisestä jalkineet. Omistaja oli kuitenkin saanut häädettyä tunkeutujan matkoihinsa.

Seuraavaksi nuorukainen oli suunnannut toisen omakotitalon oven taakse. Hän oli epäilyn mukaan hakannut ovea siihen malliin, että ukseen oli tullut vaurioita.

Mies oli yrittänyt ängetä väkisin vielä kolmanteenkin asumukseen. Pihaan oli kuitenkin sattunut ajamaan auto, mistä nuorukainen oli saanut ajatuksen pyrkiäkin siihen sisään.

Kun poliisit tulivat paikalle, mies oli neljännen talon ovella. Tuossa vaiheessa hän oli jo ilkosen alasti. Poliisit veivät nuorukaisen tarkastettavaksi sairaalaan, mutta hoidon tarvetta ei ollut. Näin ollen matka jatkui poliisivankilaan, jossa kiinniotettu sai selvittää päätään rauhoittuakseen. Hän kertoi poliisille käyttäneensä erilaisia päihdyttäviä lääkkeitä.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Leppäkorpi, tunkeutuminen, Vantaa, varkauden yritys