Mies hakattiin – menetti puolet päästään

37-vuotias Eddie Fletcher oli pahoinpitelyn jälkeen koomassa 4 kuukautta. Herättyään häneltä oli leikattu pois puoli päätä.

Lyötiin sorkkaraudalla

Eddie joutui 21-vuotiaan nuorukaisen pahoinpitelemäksi, kun häntä lyötiin rajusti sorkkaraudalla päähän. Vaimo löysi maasta loukkaantuneen miehensä, joka näytti menehtyvän jo matkalla sairaalaan. Mies on monella tavalla lääketieteellinen ihme ja hän taisteli sitkeästi hengestään.

Hyytynyt aivomassa poistettiin

Tapaus sattui puoli vuotta sitten Nottinghamissa Englannissa. Sairaalassa lääkärit poistivat Eddien päästä hyytynyttä verimassaa potilaan olleessa koomassa. Hänen ei uskottu selviävän, joten puolittain poistettua kalloa ei silloin peitetty niin, että se olisi esimerkiksi kasvanut umpeen.

Heräsi!

Kaikkien hämmästykseksi Eddie heräsi koomasta neljän kuukauden kuluttua. Nyt miehen päästä on puolet poistettu ja aivoja suojaa tulevaisuudessa leikatulta kohdalta päähän asennettava kallis titaanilevy. Vasemmalta puoleltaan halvaantunut mies elää, mutta hänen päänsä ei kestä minkäänlaisia kolhuja. Tekoon syylliseksi todettu nuorukainen sai ainoastaan 14 kuukauden vankeusrangaistuksen.

Katso kuva ja lue juttu ruotsiksi!

Aftonbladet.se >>

  

Teksti: Alibi.fi