Body-tagin alkuskriptit

Mies jätti tahallaan varastokopin laskut maksamatta, jotta poliisi tulisi viimein 17 vuoden jälkeen hakemaan!

Australian Melbournessa puidaan oikeudessa henkirikosta, joka tuli ilmi hyvin erikoisella tavalla.

Iäkäs mies pyöritti aikoinaan keräilyesineisiin keskittynyttä yritystä. Kun hän lopetti firman, entinen yrittäjä vuokrasi varastokopin, johon hän vei jäljelle jääneen varaston.

Yrittäjä kaveerasi parikymmentä vuotta sitten miespuolisen taiteilijan kanssa. Hän antoi tämän jopa asua firmansa tiloissa. Taiteilijalla oli sekä huume- että alkoholiriippuvuutta. Elintavoista alkoi aiheutua harmia ja yrittäjä antoi miehelle lähtöpassit yrityksensä tiloista. Yhteydenpito kuitenkin jatkui.

Vuonna 2001 taiteilija katosi. Entinen yrittäjä kertoi kaikille, että mies oli uhonnut tekevänsä itsemurhan ja todennäköisesti toteuttanut suunnitelmansa. Taiteilijan katomisen selvittely jäi sillensä.

Viime vuonna ex-yrittäjä alkoi jättää varastokopin laskuja maksamatta. Tästä syystä varasto annettiin uuden asiakkaan käyttöön. Miehelle ilmoitettiin asiasta ja hänellä olisi ollut mahdollisuus tyhjentää koppi itse. Mies ei korvaansa lotkauttanut, vaan hommaa lähtivät hoitamaan työntekijät.

Varastossa oli valtava määrä Harry Potter -tavaraa ja kaiken rojun keskellä ruumis. Ex-yrittäjälle soitettiin jälleen. Hän vastasi tyynen rauhallisesti, että kertoo kyllä totuuden, kunhan poliisit tulevat hakemaan.

Mies tunnusti tappaneensa taiteilijakaverinsa 17 vuotta sitten. Hän kertoi kaksikon ajautuneen riitaan rahasta alkoholinhuuruisen illan päätteeksi. Miehen mukaan taiteilija olisi uhannut häntä veitsellä ja hän olisi tämän jälkeen ampunut tätä kahdesti itsepuolustuksena. Oikeudessa kuultiin todistajaa, joka kuvaili syytetyn pelänneen uhria. Taiteilija oli hänen mukaansa ollut väkivaltainen ja muun muassa tappanut kissanpentuja.

Oikeuskäsittely on kesken, Alibi seuraa tilannetta.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos