Body-tagin alkuskriptit

Työntekijä sai huomautuksen – sekosi täysin, ampui pomonsa ja työkaverinsa!

Yhdysvaltain Southavenissa sijaitsevassa Walmart-ketjun hypermarketissa tapahtui eilen aamulla kahden työntekijän hengen vaatinut ampumavälikohtaus. Teosta epäillään 39-vuotiasta miestä, joka niin ikään työskenteli kyseisessä kaupassa.

Mies saapui työpaikalleen ennen seitsemää aamulla ja ammuskeli sekä sisätiloissa että ulkona. Toinen uhri oli epäillyn 40-vuotias pomo ja toinen 38-vuotias työkaveri. Toistaiseksi ei ole tietoa, valikoituivatko uhrit laskelmoidusti vai sattumalta.

Epäilty ampui myös kohti poliisiviranomaista, mutta hän oli varustautunut luotiliivillä. Poliisi joutui lopulta ampumaan epäiltyä. Mies on sairaalahoidossa, mutta hänen vammansa eivät ole hengenvaarallisia.

Ampumavälikohtausta edelsi maanantaina saatu huomautus. Mies oli tuonut työpaikalleen veitsen. Hän ei uhkaillut ketään, mutta oli näyttänyt teräasetta työkaverilleen.

Parin tunnin kuluttua välikohtauksesta markettiin jouduttiin hälyttämään myös pommiryhmä. Kaupan tiloista oli löytynyt epäilyttävä esine. Toistaiseksi ei ole tietoa, liittyykö pommiepäily ampumatapaukseen.

Asiasta uutisoi muun muassa Daily Mail ja People.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos