Mies luuli tyttöystävänsä pettävän, mutta olikin väärässä: käsittämätön reaktio!

Tammikuussa 27-vuotias brittimies kävi tyttöystävänsä kimppuun käsittämättömästä syystä. Nainen oli ollut juhlimassa syntymäpäiväjuhliaan ja mennyt kotiinsa yöksi. Matthew Rothwell oli varma, että tyttöystävällä oli toinen mies matkassaan. Hän ryntäsi aamulla naisen makuuhuoneeseen varmistaakseen epäilyksensä oikeaksi.

Tyttöystävä nukkui kuitenkin yksin sängyssään ilman minkäänlaista epämääräistä toimintaa. Rothwell ei ollut kuitenkaan tyytyväinen. Miehen logiikalla homma meni niin, että hän raivostui siitä, että oli ollut väärässä. Hän kävi tyttöystävänsä kimppuun ja kuristi häntä kurkusta niin, että tämä oli aivan henkitoreissaan. Hyökkäys päättyi vasta, kun naisen luona yöpynyt ystävä tuli tilanteeseen väliin.

Rothwell poistui paikalta ja rikkoi vielä paikkoja mennessään. Mies tuomittiin viidentoista viikon vankeusrangaistukseen, jota seuraa kahden vuoden koeaika. Lisäksi hänet määrättiin suorittamaan yhdyskuntapalvelua ja uhrille noin 1 200 euron vahingonkorvaus. Samassa yhteydessä nainen sai ex-poikaystävälleen kahden vuoden lähestymiskiellon.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: mustasukkaisuus, törkeä pahoinpitely