Mies ryyppäsi monta päivää putkeen ja menetti muistinsa – Google ja vieraan henkkarit lompakossa paljastivat järkyttävän totuuden

24-vuotiasta yhdysvaltalaismiestä vastaan on nostettu tällä viikolla syyte murhasta. Alex Scott antautui itse poliisille tammikuussa. Tarina antautumisen taustalla ei ole ihan tavanomaisimmasta päästä.

Scott oli tavannut uhrin, 64-vuotiaan Kenneth Savinskin deittisovelluksen välityksellä. Antiikkikauppiaana työskennellyt mies oli kutsunut nuoremman miehen New Yorkissa sijaitsevaan kotiinsa treffeille. Syytetty on kertonut poliisille ryypänneensä ennen tapaamista useamman päivän ajan.

Scott ei muista treffeistä omien sanojensa mukaan mitään. Jossain vaiheessa hän oli herännyt hotellista. Scott oli huomannut käsissään viiltoja ja havahtunut hallussaan olleeseen vieraan henkilön omaisuuteen. Oli luottokorttia, rannekelloa ja henkilöllisyystodistusta. Hämillään ollut mies oli mennyt googlaamaan kyseisen henkilön tietoja. Järkytys oli ollut karmaiseva, kun hän oli lukenut kyseisen henkilön kuolleen henkirikoksen uhrina.

Scott oli ynnäillyt löytämiään tietoja ja muistamattomuuttaan yhteen. Seuraavaksi hän katsoi parhaaksi ilmoittautua poliisille mahdollisena tekijänä. Tutkinta on tukenut miehen epäilyjä ja nyt ryyppyputken seurauksena on murhasyyte. Scottin epäillään ensin puukottaneen uhria ja lopulta kuristaneen tämän hengiltä.

 

Lähde: Daily Mail.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, murha