Nainen pakotti työmiehen seksiin – aviomies seisoi vieressä aseen kanssa ja varmisti suostumisen!

Yhdysvaltain Phoenixissa on tapahtunut hyvin poikkeuksellinen seksuaalirikos. Hädissään ollut työmies soitti poliisille ja kertoi uskomattoman tarinan.

Miehen mukaan 39-vuotias nainen pyysi hänet kotiinsa veruketta käyttäen. Paikan päälle päästyä nainen ilmoitti aina fantasioineensa seksistä työmiehen kanssa. Mies kieltäytyi tarjouksesta. Tässä vaiheessa huoneeseen oli miehen mukaan tullut naisen 45-vuotias aviomies. Hän oli osoittanut työmiestä aseella ja uhkailemalla usuttanut tämän vaimon vaatimaan tekoon.

Uhrin mukaan aviomies olisi kuvannut aktin videolle. Ennen työmiehen lähtöä pariskunta olisi ottanut tältä Visa-kortin ja ajokortin, jotta miehen olisi pakko tulla takaisin. Myöhemmin miehelle olisi soitettu ja vaadittu tätä tulemaan takaisin pariskunnan kotiin. Miestä uhkailtiin sillä, että muussa tapauksessa seksivideo lähetettäisiin tämän vaimolle.

Työmies meni pariskunnan luo, mutta otti kaverin mukaansa. Tässä vaiheessa pariskunta olisi toteuttanut uhkauksensa ja lähettänyt videon vaimolle. Työmies puolestaan soitti poliisille.

Sekä mies että nainen on pidätetty. He ovat kuulusteluissa myöntäneet uhrin kuvailemat teot. Lisäksi he ovat tunnustaneet tehneensä vastaavan teon neljälle muulle miehelle.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: seksuaalirikokset