Nainen sai puhelun poliisilta – kuuli tuoreesta aviomiehestään aivan käsittämättömiä asioita

Viime viikon perjantaina yhdysvaltalaisnainen sai poliisilta puhelun, jonka sisältö oli kuin suoraan painajaisunesta. Naiselle kerrottiin, että hänen aviomiehellään oli ollut suhde toiseen naiseen. Tässäkin olisi ollut vain vuoden päivät kestäneen avioliiton jälkeen sulattelemista, mutta valitettavasti kyse oli vasta johdannosta järkyttävään tilannekatsaukseen. Virkavallan mukaan toinen nainen oli kuollut. Ja naisen aviomies oli myöntänyt aiheuttaneensa kuoleman. Myöhemmin mies soitti vielä itse ja kertoi saman omin sanoin.

Toiseksi naiseksi paljastui Jaime Feden, joka oli ollut kadoksissa syyskuun puolesta välistä lähtien. Hänen 39-vuotias miesystävänsä, eli soiton saaneen naisen aviomies, oli yrittänyt parin kuukauden ajan esittää Jaimen olevan elossa. Mies oli lähetellyt naisen lähipiirille viestejä sosiaalisessa mediassa tämän nimissä.

Lopulta mies kuitenkin myönsi poliisille, että nainen on kuollut. Hän selosti hakeneensa tyttöystävänsä kotoaan Bethel Parkista ja kaksikon matkanneen Nevadaan. Siellä he olivat kuulemma yhteisestä sopimuksesta ryhtyneet kuvaamaan ”orjateemaisia” kuvia. Mies kertoi sitoneensa naisen kädet nippusiteillä ja peittäneensä tämän suun ja nenän teipillä. Lisäksi hän myönsi köyttäneensa naisen tienviittaan kiinni. Mies väittää tukehduttaneensa tyttöystävänsä vahingossa teippauksien vuoksi.

Nevadan alueelta on löytynyt 5. lokakuuta ruumis, jonka vammat täsmäävät miehen tunnustukseen. Viranomaiset tutkivat parhaillaan, onko kyseessä ollut Jaime Feden. Sikäläisen tavan mukaisesti miestä vastaan on nostettu syytteitä jo tällä viikolla. Rikosnimikkeinä on muun muassa vapaudenriisto ja viranomaisen erehdyttäminen. Uhrin kuoleman aiheuttaneen rikoksen määritelmä muodostuu tutkinnan myötä.

Lähteet: CNN ja KDKA TV.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: kadonnut, kuollut, vapaudenriisto