Body-tagin alkuskriptit

Syyte: Naisopettaja käytti 14-vuotiasta poikaa hyväkseen – omat samanikäiset lapset käräyttivät äitinsä

Yhdysvalloissa New Jerseyn osavaltiossa on nostettu syytteet 45-vuotiasta naisopettajaa vastaan. Häntä syytetään lukuisista lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista. Epäilty uhri on 14-vuotias poika. Rikokset ovat syytteen mukaan tapahtuneet 15 kuukautta kestäneen aikajakson kuluessa.

Naisen rikoksia alettiin tutkia poikkeuksellisen ilmoituksen kautta. Syytetyllä on 13- ja 14-vuotiaat lapset, jotka olivat saaneet äitinsä teot selville. People-lehden jutussa ei kerrota, kuulivatko he asiasta ikätovereiltaan vai ovatko he silminnäkijöinä joissain rikoksista.

Lapset olivat läksyttäneet äitiään asiasta. Äidin ja lasten välille oli puhjennut raivoisa riita. Niin raivoisa, että isä ilmoitti asiasta lastensuojeluviranomaisille, koska hän epäili äidin lyöneen lapsia. Kun viranomaiset jututtivat lapsia, he saivat kuulla riidan syyn.

Nainen työskenteli ennen poliisitutkintaa opettajana. Syytteen mukaiset teot ovat alkaneet kuitenkin muutamaa kuukautta aiemmin kuin työsuhde kouluun, joten syytetty on tutustunut uhriin jotain muuta kautta. Mikäli nainen todetaan syylliseksi, edessä on vankeusrangaistus kymmenen ja 20 vuoden välillä.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö