Naispoliisi harrasti seksiä pomonsa kanssa – aiheutti tyttärensä kuoleman!

Yhdysvalloissa Mississippin osavaltiossa sijaitsevassa Long Beachin kaupungissa käsiteltiin maanantaina pikkutytön kuolemaan johtanutta tapahtumaketjua.

Syyskuussa 2016 naispoliisi jätti 3-vuotiaan tyttärensä yksin autoon. Hän meni itse miespuolisen pomonsa asuntoon harrastamaan seksiä. Session päätteeksi nainen nukahti vahingossa. Hän meni takaisin autolle vasta neljän tunnin kuluttua.

Autossa oli ollut niin kuuma, että naisen tytär oli menettänyt tajuntansa. Myöhemmin pikkutyttö menehtyi. Oikeudenkäynnissä tuli ilmi, että auto oli käynyt ja ilmastointi oli ollut päällä, mutta puhaltimista ei siitä huolimatta tullut viileää ilmaa.

Sekä nainen että mies saivat potkut poliisin viroistaan tapauksen tultua ilmi. Naista syytettiin alun perin sikäläisittäin toisen asteen murhasta. Ennen oikeudenkäyntiä hän teki kuitenkin syyttäjän kanssa sopimuksen tapon myöntämisestä.

Syyttäjä vaatii naiselle 20 vuoden vankeusrangaistusta. Tuomari halusi tuomion julistamiselle lisäaikaa huhtikuulle saakka. Hänen mielestään tapaus on niin traaginen, että nainen on jo suurimman rangaistuksensa saanut.

Oikeudenkäynnissä kävi ilmi, että naisen kanssa seksiä harrastanut poliisipomo ei tiennyt tyttären odottavan autossa.

Lähde: SunHerald

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: tappo