Naissairaanhoitajaa epäillään 8 vauvan murhasta ja 10 murhan yrityksestä

Iso-Britanniassa on ollut vuosia meneillään hyvin poikkeuksellinen massamurhatutkinta. Cheshiressa sijaitsevassa sairaalassa työskennellyttä sairaanhoitajaa epäillään kahdeksan keskosen murhasta. Lisäksi hänen epäillään yrittäneen murhata kymmenen muuta vauvaa. Heidän tilansa romahti äkillisesti, mutta he kuitenkin selvisivät hengissä.

Tapausta ryhdyttiin tutkimaan, kun sairaalassa havahduttiin siihen, että vuosien 2015 ja 2016 aikana oli tapahtunut poikkeuksellisen paljon keskosten menehtymisiä. Jäljet johtivat, nyt 30-vuotiaaseen, naiseen jo kaksi vuotta sitten. Hän pääsi kuitenkin tutkinnan keskeneräisyyden vuoksi vapaalle jalalle takuita vastaan. Tällä viikolla entistä sairaanhoitajaa vastaan nostettiin vihdoin syytteet lukuisista henkirikoksista.

Syytetty ehti työskennellä kyseisessä sairaalassa useita vuosia. Ensin hän toimi harjoittelijana kolmen vuoden ajan opiskelujensa ohessa. Valmistumisen jälkeen nainen sai vakituisen työpaikan. Eräs hänen työkavereistaan kuvaili naista jotenkin oudoksi. Toinen puolestaan hehkutti tämän hyväsydämisyyttä. Syytetty on muun muassa osallistunut aktiivisesti sairaalaan liittyvään hyväntekeväisyystoimintaan.

Lähde: Fox News.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: keskonen, murha, sairaanhoitaja, syyte, Vauva