Nöyryyttävää! Tämäkö oli 28v miehen käsitys parisuhteesta?

Brittimies sai tällä viikolla tuomion ex-avovaimonsa piinaamisesta. Suhde kesti kuusi vuotta, joista viimeiset kolme olivat yhtä helvettiä. Hullissa asuneella ex-pariskunnalla on myös yhteisiä lapsia. 28-vuotias Michael Binns sai kolmen vuoden linnatuomion.

Suhde oli erittäin väkivaltainen. Binns hakkasi avovaimoaan lukuisia kertoja. Hän oli myös kuristanut uhria useaan otteeseen niin kauan, että tämä meni tajuttomaksi. Binns otti avovaimoltaan puhelimen pois ja rajoitti muutenkin yhteydenpitoa lähipiiriin. Lisäksi hän kontrolloi uhria, pakotti leikkaamaan hiukset ja päätti tämän pukeutumisesta. Nainen ei saanut pitää edes hammaslääkäriltä saatua tekohammasta, vaan hän joutui kulkemaan kolo etuhampaissa.

Perhehelvetti kärjistyi entisestään viime vuoden heinäkuussa. Binns pakotti naisen riisuutumaan ja sen jälkeen nukkumaan parvekkeella alasti. Kun tämä viimein pääsi sisään, mies oksensi ja ulosti tahallaan olohuoneen lattialle. Avovaimo joutui siivoamaan miehensä jätökset.

Tämän episodin jälkeen nainen pakeni miehensä siskon luo. Hän suostui kuitenkin menemään takaisin kotiin, kun Binns pahoitteli asiaa. Ei mennyt kauaa, kun mies jo lukitsi avovaimonsa komeroon ja lähti pois kotoa tuntikausiksi. Uhri pystyi viimein tekemään lopullisen päätöksen erosta.

Nainen kertoi oikeudessa, että hän ei ollut uskaltanut lähteä aiemmin, koska mies oli uhkaillut häntä intiimien kuvien julkaisemisella.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: törkeä pahoinpitely, vapauden riisto