Pappi luuli antavansa ”viimeistä voitelua” – hengissä selvinneellä naisella oli poliisille melkoista kerrottavaa

Texasin poliisi on saanut tutkittavakseen seksuaalisen ahdistelutapauksen, jonka epäillään tapahtuneen erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa.

5. lokakuuta viime vuonna 75-vuotias pappi meni tapaamaan naispuolista henkilöä. Nainen oli saattohoidossa, koska hän kärsi erittäin vakavista diabeteksen aiheuttamista komplikaatioista. Pappi meni antamaan katolisessa kirkossa tunnettua ”sairaanvoitelua”. Puhekielessä kyseistä sakramenttia kutsutaan edelleen usein ”viimeiseksi voiteluksi”, vaikkakin termi on virallisesti vanhentunut.

Vasten odotuksia nainen ei menehtynytkään. Sen sijaan hän otti yhteyttä poliisiin. Naisen mukaan viimeinen voitelu oli muuttunut seksuaaliseksi. Hän kertoi virkavallalle, että pappi olisi hieronut hänen rintojaan ja puristanut nännistä. Tämän jälkeen pappi olisi kysynyt: -Tuntuuko hyvältä? Naisen mukaan pappi yritti myös laittaa kätensä hänen housuihinsa tässä kuitenkaan onnistumatta.

Poliisi tutkii tapausta lukuisina seksuaalirikoksina. Pappi on ollut pidätettynä, mutta hän on tällä hetkellä vapaana takuita vastaan. Epäilty on hyllytetty papin tehtävästään.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: seksuaalirikokset