54-vuotias nainen lähti ulkomaille nuoren miehen perässä – kaikki meni ja rahanhimoiset gangsterit tappoivat miehen!

Tällä hetkellä 60-vuotias brittinainen kertoo Channel 5 -kanavan Holiday Love Cheats Exposed -ohjelmassa varoittavan tarinan. Hän lähti kuusi vuotta sitten 33 vuotta nuoremman miehen perässä Sri Lankaan. Tässä reissussa sydänsurut olivat ongelmista lievimmästä päästä. Nainen menetti koko omaisuutensa ja kaikeksi järkytykseksi ympärillä alkoi pyöriä gangstereita.

Diane Peebles tapasi toyboynsa lomamatkalla. Mies toimi turisteja kuskaavan auto-riksan kuljettajana. Kun Diane palasi kotimaahansa, kaksikko piti yhteyttä lähinnä viestittelemällä, koska mies ei juurikaan osannut englantia. Seitsemän kuukauden etäsuhteen jälkeen Diane matkusti tapaamaan miestään. Siellä mies vei hänet maistraattiin. Diane luuli olevansa menossa vasta hakemaan avioliittolupaa, mutta löysikin itsensä keskeltä vihkimisseremoniaa. Tilanne tuli puskista, mutta rakastunut nainen ei jäänyt murehtimaan asiaa.

Diane antoi tuoreelle miehelleen heti kättelyssä yli 20 000 euroa, jotta tämä pääsee valmistelemaan heidän yhteistä elämäänsä. Hän palasi kotimaahansa ja myi talonsa. Kauppojen jälkeen hän antoi miehelleen lähes 35 000 euroa. Rahat menivät muun muassa siihen, että mies vaihtoi riksansa minibussiin.

Avio-onnea ei kestänyt kauaa. Diane sai selville, että mies on naimisissa myös paikallisen naisen kanssa. Lähteminen takaisin Britanniaan ei ollut kuitenkaan aivan yksinkertaista. Paikalliset gangsterit olivat kuulleet, että Diane oli myynyt talonsa ja halusivat päästä osille. Kaikki rahat olivat jo menneet, joten tyhjästä oli paha nyhjästä. Gangsterit eivät tätä uskoneet, vaan tappoivat uhkaustensa vahvistukseksi Dianen aviomiehen sukulaisen. Kun rahaa ei vieläkään löytynyt, he tappoivat Dianen aviomiehen.

Miehen kuoleman jälkeen nainen joutui asumaan tämän sukulaisten nurkkiin. Vihdoin hän sai säästettyä sen verran rahaa, että pystyi ostamaan paluulipun Britanniaan. Elämä kotimaassakaan ei ole kovin auvoista, kun koko omaisuus on mennyt ja eläkeikä kolkuttelee ovella.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, Huijaus