Poliisi yritti soittaa äidille teinien ajelureissusta – järkyttävä tragedia paljastui!

17-vuotias yhdysvaltalainen teinityttö oli vierailulla äitinsä luona joulun pyhinä poikaystävänsä kanssa. Tytär asuu Arizonassa, äiti puolestaan New Yorkin osavaltiossa.

29. joulukuutta poliisi pysäytti kaksikon Missourin osavaltion alueella ylinopeuden vuoksi. He olivat liikenteessä tytön äidin autolla. Poliisi ryhtyi kyselemään teineiltä matkan syytä ja varmistamaan luvan saamista auton käyttöön. Vaihtuvat ja epäloogiset vastaukset saivat virkavallan epäilyt heräämään. Tosin tuossa vaiheessa epäiltiin vain auton luvatonta käyttöönottoa.

Poliisi soitti virkaveljilleen toiseen osavaltioon. Sieltä ryhdyttiin tavoittelemaan tytön äitiä. Kun puhelimitse ei saatu yhteyttä, poliisi meni käymään naisen luona. 36-vuotias nainen löytyi kotoaan kuolleena. Häntä oli ammuttu teloitustyyliin päähän.

Teinien hallussa olleesta autosta löytyi ase, joka osoittautui tutkimuksissa tekovälineeksi. Poliisi tiedotti eilen, että tytärtä ja tämän vuotta nuorempaa poikaystävää vastaan on nostettu syytteet murhasta.

Lähde: Fox News.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: äiti, Ampuminen, henkirikos, murha, teini