Porin ammuskelutilanne hallinnassa: Kuusi kiinniotettua, alueella on jälleen turvallista

Lounais-Suomen poliisi on saanut Porin Pihlavan ammuskelutilanteen hallintaan. Poliisi varoitti kansalaisia tänään iltapäivällä kuulluista laukauksista ja kehotti pysymään sisätiloissa kyseisellä alueella. Tunnin sisällä varoituksesta virkavalta pääsi ilmoittamaan, että alueella on jälleen turvallista. Tilanteessa on otettu kiinni kuusi henkilöä. Epäilty tekoväline on poliisin hallussa. Kyseessä on kiväärimallinen ase.

Epäillyt löytyivät Pistotiellä sijaitsevan kiinteistön alueelta ja sen läheisyydestä. Tehtävään osallistui lukuisia poliisipartioita, RPAS-kalustoa ja myös poliisin panssaroitu LAPV-ajoneuvo.

Tapahtumapaikan laajempi eristys on purettu. Jäljellä oleva eristys liittyy poliisin tutkintaan, eikä poliisitiedotteen mukaan vaaraa enää ole.

Tapausta tutkitaan tässä vaiheessa ampuma-aserikoksena ja vaaran aiheuttamisena. Lisäksi yhtä henkilöä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Hän oli epäilyn mukaan yrittänyt poistua paikalta päihtyneenä. Tämän hetkisen tiedon mukaan kukaan ei ole loukkaantunut.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: ammuskelu, Ampuminen, Pihlava, Pori