Riita koronarokotteista päättyi epäiltyyn puukotukseen Helsingissä

Helsingin Kalliossa tapahtui viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä epäilty puukotus. Poliisin tietojen mukaan kaksi henkilöä oli ajautunut riitaan koronarokoteasiosta kahden miehen kanssa Bar Kalliohovissa.

Henkilöt olivat poistuneet ravintolasta ja tämänhetkisen tiedon mukaan miehet olivat seuranneet heitä Harjukadulle. Siellä miesten epäillään käyneen oletettujen uhrien kimppuun. Toinen sai vammoja teräaseesta kasvoihinsa ja toista oli epäilyn mukaan lyöty nyrkein. Tapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä ja pahoinpitelynä.

Epäiltyjä ei ole tavoitettu. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja ja mahdollisia tietoja epäiltyjen henkilöllisyydestä. Toinen epäilty on arviolta yli 30-vuotias ja 170 senttimetriä pitkä. Hänellä oli farkut ja mahdollisesti leopardi- tai maastokuvioinen paita tai takki. Toisesta miehestä ei ole selkeitä tuntomerkkejä.

Mahdolliset havainnot voi ilmoittaa numeroon 0295 476148 tai sähköpostitse osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi. Tarkka tapahtuma-aika on lauantaina 13. marraskuuta noin kello 3.30.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Bar Kalliohovi, Helsinki, Kallio, korona, pahoinpitely, Puukotus, rokote