Syyttäjä: Mies laittoi aurinkolasit tappamansa vaimon päähän – lapset avasivat joululahjoja kuolleen äitinsä edessä!

Yhdysvalloissa, Kalifornian osavaltiossa on alkanut oikeudenkäynti, jossa 39-vuotiasta miestä syytetään vaimonsa murhasta. Syytteenmukainen henkirikos tapahtui jo vuonna 2011, mutta jostain syystä sitä alettiin puida oikeudessa vasta nyt. Mies on ollut vangittuna samaisesta vuodesta lähtien, koska takuusummaksi määrättiin aikoinaan huimat miljoona dollaria.

Syyttäjän mukaan mies murhasi vaimonsa kylmäverisesti jouluaattona. Todistajien mukaan syytetty oli ollut useita kertoja väkivaltainen puolisoaan kohtaan suhteen aikana. Syyttäjän mukaan henkirikokseen liittyy puistattava yksityiskohta. Mies olisi esittänyt surmapäivänä lapsilleen, että äiti on yhä elossa. Syytetty olisi laittanut vaimonsa päähän aurinkolasit ja asetellut hänet istumaan sohvalle.

– Äiti joi itsensä känniin ja pilasi joulun, syyttäjä esitti miehen sanoneen.

Tämän jälkeen pariskunnan kolme- ja kahdeksanvuotiaat tyttäret olisivat avanneet joululahjojaan kuolleen äidin edessä, aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Mies on kiistänyt syyllisyytensä. Puolustuksen mukaan vaimo joi jouluaattona itsensä tuhtiin humalaan ja löi päänsä olohuoneen lasipöytään.

Lähde: People.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, murha, oikeudenkäynti