Vantaalla erikoinen sarjapieksijä – useita uhreja, nuorin 4-vuotias tyttö

Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen lukuisiin pahoinpitelyihin pääsiäisen pyhien aikana. Kukaan ilmoituksen tehneistä ei tunne tekijää entuudestaan, eikä teoilla ole mitään järjellistä syytä.

Ensimmäisen tapauksen epäillään tapahtuneen pitkäperjantaina. Naishenkilö oli ollut pyöräilemässä tyttärensä kanssa. He olivat ohittaneet kevyenliikenteenväylällä kävellen liikkeellä olleen epäillyn. Tämän epäillään huitaisseen naista kauppakassilla päähän. Nainen kaatui ja loukkasi itsensä. Lisäksi silmälasit rikkoituivat.

Mies otettiin tuolloin kiinni. Vapaaksi päästyään erikoinen käytös jatkui.

Eilen mies oli liikkeellä Vantaan Hiiripolulla. Hänen epäillään lyöneen keski-ikäistä miestä päähän. Mies oli kävelyllä kahden lapsensa kanssa. Lisäksi lyöjän epäillään tönineen 4-vuotiasta pikkutyttöä.

Epäillyn matka jatkui Talvikkitien linja-autopysäkkiä kohti. Siellä odotteli kyytiä keski-ikäinen naishenkilö. Miehen epäillään huitaisseen naista korvalle. Nainen kaatui ja hänen puhelimensa hajosi.

Poliisi sai miehen nopeasti kiinni. Tuontomerkkien perusteella oli helppo päätellä, että kyseessä oli pitkäperjantaina jo kertaalleen kiinniotettu mies. Häntä epäillään useista pahoinpitelyistä.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: pahoinpitely, Vantaa