Valokuvaaja tappoi mallikaunottaren, tilasi taksin kuskatakseen ruumista!

Mallimaailmasta raportoidaan tasaisen tappavaan tahtiin hyväksikäyttötapauksista. Nuorilta naisilta vaaditaan kaikenlaisia vastapalveluksia ja lupaillaan uran lähtevän nousuun.

20-vuotias intialaismalli Mansi Dixit sai kokea kauneusbisneksen karuuden pahimmalla mahdollisella tavalla. Häntä vuotta nuorempi valokuvaaja oli kutsunut naisen kotiinsa kuvaussessiota tekosyynä käyttäen. Mies oli ehdottanut seksin harrastamista, mutta uhri oli kieltäytynyt. Tämän jälkeen epäilty oli lyönyt naista tuolilla päähän.

Uhri menetti tajuntansa. Ensin mies käytti naista seksuaalisesti hyväkseen ja kuristi tämän sitten hengiltä.

Surmatyön jälkeen mies sulloi ruumiin kassiin ja tilasi taksin. Kuljettaja oli ihmetellyt kassin painavuutta. Epäilty ei noussutkaan auton kyytiin vaan tilasi toisen taksin. Hän pyysi kyydin syrjäiselle tielle ja heitti ruumiin tienlaitaan.

Jälkimmäisenkin taksikuskin epäilykset heräsivät ja hän ilmoitti asiasta poliisille. Ruumiin löydyttyä valokuvaaja pidätettiin myöhemmin kotoaan. Kuulusteluissa hän on kertonut hyvin yksityiskohtaisesti 15. lokakuuta tapahtunutta surmaamista edeltävistä tapahtumista.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti Hindustan Times -lehden alkuperäisjutun pohjalta.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos