Body-tagin alkuskriptit

Hakkasi hengenlähtöön asti – lähtiessään otti selfien uhrin jalan kanssa

Britannian Northamptonissa annettiin tällä viikolla tuomio tapauksessa, jossa teon syy on aivan olematon traagisiin seurauksiin nähden. Kahden pienen lapsen 35-vuotias isä menetti henkensä mitättömän 20 punnan velan takia. Täkäläisittäin summa on 23 euroa.

Uhri oli velkaa syytetyn kaverille. 24-vuotias mies lähti penäämään rahoja 21. elokuuta. Hän iski uhria lukuisia kertoja nyrkillä kasvoihin. Mies jatkoi karhuamista seuraavana päivänä puolen yön jälkeen. Käsien avuksi tulivat tällä kertaa jalat. Mies potki ja talloi uhria tämän maatessa lattialla. Syytetty jätti uhrin henkitoreissaan kärsimään. Oikeusistunnossa kävi ilmi, että uhri on ollut hengissä useita tunteja ennen menehtymistään.

Erilaisten iskujen aiheuttamia vammoja löytyi 35 kappaletta. Ruumiinavauksessa kävi ilmi, että uhrin maksa oli repeytynyt, aivoissa oli verenvuotoa ja lisäksi vatsan alueella oli vakavia vammoja.

Syytetty jäi teon jälkeen vielä ottamaan selfien, jossa hän poseeraa uhrin jalka kädessään. Hän lähetti kuvan useammalle henkilölle.

Mies tuomittiin seitsemän vuoden ja kahden kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen.

Aiheesta uutisoi BBC.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos