Body-tagin alkuskriptit

Hautausmaalle jätetystä kukkaruukusta löytyi ruumis

People-lehti uutisoi Yhdysvaltain Dallasissa tapahtuneesta löydöstä, joka sai hautausmaan työntekijän suunniltaan. Hän havaitsi maaliskuussa, että hautaasmaalle oli ilmestynyt ylimääräinen kukkaruukku. Työntekijä ryhtyi tyhjentämään astiaa. Sisältä löytyi tyttövauvan ruumis.

Kun löydöstä uutisoitiin, 18-vuotias nainen ilmoittautui poliisille. Hän kertoi synnyttäneensä lapsen kuolleena. Poliisi löysi kuitenkin nuoren naisen puhelimesta kuvan, jossa vauva vaikutti olevan elossa.

Toisessa kuulemisessa äidin tarina muuttui täysin. Hän tunnusti vauvan eläneen syntyessään. Äiti oli kertomansa mukaan synnyttänyt lapsen kotonaan kylpyhuoneessa. Kotona oli ollut muitakin perheenjäseniä. Nainen oli yrittänyt, ettei kukaan kuulisi lapsen itkua, jotta synnytys pysyisi salassa. Hän on myöntänyt painaneensa lapsen suuta.

Seuraavaksi nuori nainen oli kertomansa mukaan soittanut ystävänsä apuun. Hän vei vauvan ystävän autoon peitolla peiteltynä. Nainen väittää huomanneensa vasta autossa, että lapsi on kuollut. Tämä olisi tullut naiselle yllätyksenä.

Menehtymisen huomattuaan äiti olisi mennyt ystävänsä kanssa ostamaan kukkaruukkua ja viemään vauvan hautausmaalle.

Poliisi epäilee, että naisella ei olisi ollut aikomustakaan huolehtia vauvasta. Hän ei ollut tehnyt minkäänlaisia hankintoja tai hakeutunut neuvolaan. Tästä syystä naista syytetään sikäläisen lainsäädännön mukaan murhasta.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos