Nainen antoi pakit – mies kosti karmivalla tavalla

27-vuotias intialaismies ryhtyi järkyttävään tekoon, kun hänen kiinnostuksen kohteensa ei toiminut hänen toivomallaan tavalla.

Kumpikin asuu Maharashtrassa lähellä toisiaan. Jossain vaiheessa mies oli ollut kylässä naisen ja tämän neljävuotiaan tyttären luona. Mies oli tehnyt ihastukselleen ehdotuksia, mutta nainen ei lämmennyt.

Myöhemmin naisen tytär oli ollut piipahtamassa miehen kotona. Mies oli omasta mielestään hyvää hyvyyttään vienyt lapsen kotiinsa. Nainen oli ollut ärsyyntynyt, että hänen luokseen tuppaudutaan ja käyttäytynyt tympeästi. Miehen sanojen mukaan tämä olisi myös nolannut hänet muiden ihmisten aikana.

Loukkaantunut mies ryhtyi järjettömään kosto-operaatioon. Nainen teki kotiaskareita talossaan ja mies onnistui nappaamaan tyttären mukaansa. Hän laittoi tälle suukapulan ja raahasi kotiinsa. Mies oli tehnyt tytölle seksuaalista väkivaltaa. Tämän jälkeen mies surmasi uhrin. Hän vei ruumiin muutaman sadan metrin päähän talostaan. Mies oli myös poistanut uhrin kasvoista ihoa, jotta häntä ei tunnistettaisi.

Äiti ilmoitti tyttärensä kadonneeksi huomattuaan tämän hävinneen. Melko nopeasti jäljet johtivat nokkiinsa ottaneen miehen kotitalolle ja kauhea tragedia paljastui.

Mies on kuulusteluissa tunnustanut teon ja kuvaillut siihen johtaneita tapahtumia.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti Indian Times -lehden alkuperäisjutun pohjalta.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos