Mies raiskasi tyttärensä hääyönään: ”Luulin sinua tuoreeksi vaimokseni”

Tanskan Koldingissa julistettiin tällä viikolla tuomio erittäin poikkeuksellisessa seksuaalirikoksessa.

50-vuotias mies tuomittiin kahden vuoden ja kuuden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen tyttärensä raiskauksesta.

Seksuaalirikos tapahtui viime vuoden elokuussa, jolloin tuomittu mies avioitui naisystävänsä kanssa. Hänen 20-vuotias tyttärensä oli kutsuttu häihin. Oikeudenkäynnissä tuotiin esiin, että heidän välinsä olivat olleet katkolla useita vuosia. Isä ja tytär olivat kuitenkin saaneet sovinnon aikaiseksi muutamia kuukausia ennen häitä.

Tytär oli nauttinut häissä liikaa alkoholia. Hänen isänsä ja tämän ystävä veivät hänet nukkumaan morsiussviittiin, koska epäilivät, ettei tytär kykene siirtymään omaan majapaikkaansa.

Vajaa pari tuntia myöhemmin samaiseen sänkyyn tulivat nukkumaan nuoren naisen isä ja tämän tuore vaimo. Tytär oli myöhemmin herännyt siihen, että hänen isänsä kävi häneen käsiksi. Nainen kertoi pyristelleensä ja pyytäneensä isäänsä lopettamaan. Tästä huolimatta mies oli pakottanut tyttärensä sukupuoliyhteyteen kanssaan.

Mies kiisti oikeudessa raiskaussyytteen. Hän kertoi, ettei muista hääyön tapahtumista mitään.

Tyttärellä oli kuitenkin esittää oikeudessa häiden jälkeistä viestinvaihtoa isänsä kanssa. Nuori nainen oli lähettänyt isälleen viestin, jossa hän viittasi ”asiaan, jonka teit minulle”. Hän toi myös siinä yhteydessä esiin vastustelunsa. Isä oli vastauksessaan pyytänyt tapahtunutta anteeksi ja kertonut luulleensa tytärtään tuoreeksi aviovaimokseen.

Asiasta uutisoi Dailymail.co.uk tanskalaisen JydskeVestkysten-sivuston alkuperäisjulkaisun pohjalta.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: häät, raiskaus