Mies piileskeli ex-naisystävänsä kotona 10 päivää tämän tietämättä

37-vuotias brittinainen on antanut The Sun -lehdelle haastattelun, jossa hän kertoo ex-miesystävänsä aiheuttamasta piinasta. Nainen oli tutustunut mieheen vuonna 2018. Tämä oli vaikuttanut aluksi kaikin puolin täydelliseltä.

Myöhemmin kolmen lapsen äiti oli saanut kuulla, että mies oli asunut vielä edellisen puolisonsa luona heidän romanssinssa alkaessa. Hän ilmoitti miehelle, ettei halua enää jatkaa suhdetta.

Mies ei ollut valmis hyväksymään eroa, vaan hän ryhtyi stalkkaamaan naisystäväänsä ja tämän lapsia. Lisäksi mies muun  muassa heitteli kiviä heidän talonsa ikkunaan ja varasti perheen koiran.

Eräällä kerralla mies oli mennyt perheen kotiin, kun naisen tytär oli ollut yksin kotona. Hän oli tivannut exän olinpaikkaa. Paikalle hälytettiin poliisit, mutta miestä ei löytynyt talosta. Myöhemmin kävi ilmi, että tämä oli piileskellyt talon vintillä kymmenen päivän ajan perheen tietämättä. Tuona aikana hän lähetteli naiselle lukuisia viestejä, joissa mies kertoi seuraavansa tämän liikkeitä.

Mies sai vainoamisesta viiden kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen. Lisäksi hänet määrättiin kolmen vuoden lähestymiskieltoon.

Lähde: The Sun

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lähestymiskielto, vainoaminen