Nainen aiheutti käsittämättömällä sekoilullaan supermarketissa 32 000 euron vahingot!

Koronapandemia on saanut liikenteeseen huijareiden lisäksi myös erikoiset uhkailijat. Keskiviikkona yhdysvaltalaisnainen sekoili Hanover Townshipissa, Pennsylvanian osavaltiossa sijaitsevassa supermarketissa.

35-vuotias nainen huuteli kaupassa saaneensa koronatartunnan. Hän syljeskeli ja yski tahallaan päin elintarvikkeita ja muita tuotteita. Nainen kävi läpi useita hyllyväliköitä. Muun muassa hedelmä- ja vihannesosasto, paistopiste ja lihapakkaukset saivat osansa räkimisestä.

Lopuksi nainen yritti varastaa 12-packin olutta. Henkilökunta sai lopulta häädettyä häirikön ulos kaupasta. Nainen pidätettiin seuraavana päivänä.

Kauppa joutui poistamaan tuotteita myynnistä 35 000 dollarin eli noin 32 000 euron edestä. Yksi omistajista kommentoi tapausta sosiaalisessa mediassa. Hän totesi, että vaikka naisen koronatartunta oli todennäköisesti sairasta pilaa, he eivät voi ottaa minkäänlaista riskiä näin vakavan asian suhteen.

Koronatartunnalla uhkailevia syljeskelijöitä on viime aikoina ollut liikkeellä enemmänkin. Eilen kerroimme poliiseja kohti räkineestä miehestä, juttu täällä.

Lähde: Fox News.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: korona, sylkeminen, uhkailu