Poliisi pyytää vihjeitä poikkeukselliseen ryöstöön!

27.8.2015, 13:42

Lohjalla tapahtui varhain keskiviikkoaamuna poikkeuksellisen röyhkeä ryöstö. Vuonna 1977 syntynyt lohjalaismies ryöstettiin kotipihassaan, kun hän oli ollut nousemassa autoonsa. Tummiin vaatteisiin ja kommandopipoon sonnustautunut mies hyökkäsi hänen kimppuunsa. Tekijä pahoinpiteli miestä nyrkein ja kuristamalla. Lohjalaismies kaatui maahan.

» Lue lisää


Huumeista tuli Blockfestin puheenaihe!

22.8.2015, 11:55

Sisä-Suomen poliisilaitoksen mukaan Tampereella järjestettävien Blockfest-musiikkifestareiden sisäänmenotarkastuksessa on tehty päivän aikana toistakymmentä huumetakavarikkoa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

» Lue lisää


Törkeä temppu pyöräilijältä lapselle!

20.8.2015, 12:30

Polkupyörällä koulumatkalla ollut lapsi joutui aikuisen pyöräilijän töytäisemäksi Joensuussa tänä aamuna vähän ennen kello 9. Pyöräilijä sai kaatumisesta lieviä vammoja.

» Lue lisää


Kolmiodraama puhkesi väkivallaksi Kokkolassa

29.7.2015, 8:27

Tiistai-iltana tapahtui Kokkolassa väkivallanteko, jonka taustalla on poliisin mukaan kolmiodraama. Kaksi nuorta miestä oli sopinut tapaamisen välejä selvittääkseen, kun toinen miehistä oli yhtäkkiä ryhtynyt pahoinpitelemään toista.

» Lue lisää


Törkeä rattijuoppo ajoi matkustajan kuoliaaksi

26.7.2015, 20:08

Haapavedellä tapahtui tänään sunnuntaina kello 13.55 aikaan vakava liikenneonnettomuus. Haapavedeltä kotoisin oleva 19-vuotias mies ajoi Mieluskyläntiellä ojaan, jonka seurauksena 37-vuotias haapavetinen nainen menehtyi.

» Lue lisää


Perhekodin ohjaaja murhattu: Poliisi pidätti alaikäiset!

25.7.2015, 16:18

Muhoksella sijaitsevasta Perhekoti Metsolasta tuli poliisille ilmoitus viime yönä noin kello 01, että siellä on surmattu henkilökuntaan kuuluva ohjaaja. Poliisin saapuessa paikalle ohjaaja löydettiin kuolleena ja epäillyt tekijät olivat paenneet paikalta.

» Lue lisää


Lemmikin omistaja yritti lopettaa koiran: Näin onnettomasti siinä kävi!

25.7.2015, 11:34

Ohikulkija löysi torstaina Simosta Torviaavantien varrelta metsästä kituvan koiran. Paikalle kutsuttiin poliisipartio, joka totesi koiran olevan erittäin huonossa kunnossa ja osin halvaantunut. Poliisi joutui lopettamaan koiran tapahtumapaikalla.

» Lue lisää


Veneilijä löysi naisen kellumasta

25.7.2015, 11:10

Poliisi tiedotti lauantaiaamuna, että Uudessakaupungissa on hukkunut noin 70-vuotias nainen. Ulkopuolinen veneilijä oli huomannut naisen kellumassa vedessä kaislikossa. Veneilijä hälytti paikalle apua. Nyt Uudenkaupungin poliisi tutkii tapausta ja selvittää naisen kuoleman syytä. Tapaukseen ei poliisin mukaan liity rikosta.

» Lue lisää


Outo puukeppimies aiheutti vaurioita

19.7.2015, 8:10

Raahessa liikkui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä erikoisella tavalla käyttäytynyt mies. Hän oli liikkeellä jalkaisin mukanaan puinen keppi. Mies yritti pysäyttää ohiajavan auton, mutta kun ei onnistunut, niin löi kädessään olleella puukepillä auton takaosaan. Autoon tuli iskun seurauksena vaurioita.

» Lue lisää


Etsintäkuulutetut pakenivat poliisia

17.7.2015, 16:38

Helsingin poliisilla on ollut tänään käynnissä poliisioperaatio, kun etsintäkuulutetut miehet lähtivät autolla pakoon. Tapahtumat saivat alkunsa Konalassa kello 14.08. Silloin poliisipartiot lähtivät seuraamaan ajoneuvoa reittiä Konala-Kannelmäki-Haaga-Maunula. Oulunkylän kohdalla pakenija lähti ajamaan moottoritien ramppia väärään suuntaan, jolloin poliisipartio pyrki lopettamaan hyvin vaaralliseksi muuttuneen pakenemisen kiilaamalla autoa. Pakenija pääsi kuitenkin jatkamaan matkaansa aina Mäkelänkadulle asti. Mäkelänkadulla poliisi sulki risteyksiä ja pakenija kiilattiin sivuun tyhjällä tieosuudella.

» Lue lisää


Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot