Hurja tilanne liikenneratsiassa: Poliiseja osoitettiin aseella!

11.2.2016, 13:32

Poliisipartio pysäytti liikenneratsiassa henkilöauton Jyväskylän Heikkiläntiellä tänään kello 12.20. Autossa etuistuimella matkustajana ollut mies nousi yllättäen ylös autosta ja uhkasi käsiaseella poliisipartiota. Välittömästi tämän jälkeen mies nousi takaisin auton kyytiin ja auto pakeni paikalta.

» Lue lisää


Poliisilaitokselle tuli verinen mies: avioeroriita, kaksi vainajaa!

6.1.2016, 15:52

Kemin poliisiasemalle tuli tänään verinen mies kertomaan, että häntä on ammuttu yksityisasunnossa. Asian tutkinnassa paljastui, että tapahtuma-asunnossa oli merkkejä kamppailusta ja paikalla on kaksi vainajaa. Väkivallantekojen taustalla selvisi olevan avioeroriita. Poliisin mukaan tragediaan ei liity ulkopuolisia henkilöitä.

» Lue lisää


Rakettien myynnissä tapahtui emämoka - liityy turvallisuuteen!

31.12.2015, 18:57

Ilotulitteita myytiin tänäkin uudenvuoden kynnyksellä ja rahaa paukkuu taivaalle. Keskimäärin ilotulitteita ostava satsaa ostoksiinsa satasen verran. Myynnissä havaittiin myös merkittävä puute, sillä viranomaistenkin suosittelemia kunnon rakettitelineitä ei myyty käytännössä missään. Myös lain vaatimat suojalasit loppuivat monista myyntikohteista kesken.

» Lue lisää


Jari Aarnion haastattelu: ”Usko on ollut koetuksella!”

31.12.2015, 8:59

Jari Aarnion haastattelu: ”Usko on ollut koetuksella!”

Alibi julkaisee Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion ensimmäisen haastattelun vapautumisensa jälkeen. Käräjäoikeuden vapautus oli pari vuotta kiinni olleelle Aarniolle helpotus, mutta takaraivossa painaa edelleen uhka 13 vuoden tuomiosta, jos törkeimmät huumesyytteet menevät läpi.

» Lue lisää


Anneli Auer on nyt täysin vapaa kaikesta!

18.12.2015, 9:01

Anneli Auer on nyt täysin vapaa kaikesta!

Korkein oikeus on tänä aamuna antanut ratkaisun Ulvilan murhajutussa, joka sulkee todennäköisesti lopullisesti yhdeksän vuotta sitten tapahtuneen henkirikoksen kannet. Korkein oikeus hylkäsi syyttäjien valituslupahakemuksen, eikä se ota juttua käsiteltäväkseen. Näin ollen Vaasan hovioikeuden vapauttava tuomio jää voimaan. Anneli Auer on syytön.

» Lue lisää


Poliisi: Kuka tunnistaisi vakavan väkivaltarikoksen uhrin?

6.12.2015, 16:20

Sisä-Suomen poliisissa tutkitaan 5.12.2015 Tampereen Kaukajärvellä tapahtunutta väkivaltarikosta, jonka uhrin henkilöllisyys ei ole tiedossa. Poliisi pyytää vihjeitä seuraavien tuntomerkkien perusteella: uhri on nainen, iältään noin 40-50-vuotias, naisella on ollut tapahtuma-aikaan yllään tummat farkut, mustat kiilakorkoiset saapikkaat ja valkoinen untuvatakki, naisella on tummat hiukset ja vaalea iho.

» Lue lisää


Puukottaja ei totellut - poliisi käytti voimaa!

5.12.2015, 13:35

Poliisi tutkii Sotkamon Takakadulla viime yönä tapahtunutta puukotusta tapon yrityksenä. Sotkamolaismiestä puukotettiin kaksi kertaa ylävartalon alueelle yksityisasunnossa Takakadulla. Ensihoito toimitti miehen Kainuun keskussairaalaan. Hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

» Lue lisää


Poliisi tiedottaa: Tästä oli kyse Myyrmäen aseman ammuskelussa!

1.12.2015, 10:22

Vantaan Myyrmäen aseman läheisyydessä kerrostalon edustalla Paalukylänpolulla maanantaina kello 17.30 jälkeen tapahtuneen ampumavälikohtauksen tutkinta etenee.

» Lue lisää


Taskulampulla liikkunut hämärämies yritti tappaa!

30.11.2015, 21:54

Helsingin poliisi tutkii erikoista tapahtumasarjaa. Noin kolmekymppinen mies oli sunnuntaiaamun hämärässä katsellut Siilitiellä taskulampulla autojen sisään, kun ohikulkija oli tullut tiedustelemaan mitä mies tekee. Heti tämän jälkeen mies oli poistunut paikalta ja noussut parkkialueella olleeseen autoon. Hän kurvasi ulos parkkialueelta ja kiihdytti sitten voimakkaasti kohti ohikulkijaa. Ohikulkija pelastautui hyppäämällä viime hetkellä pois auton edestä ja kuljettaja jatkoi matkaansa kohti Roihuvuorta.

» Lue lisää


Näin selvisi 20 vuotta vanha surmamysteeri

29.11.2015, 23:12

Näin selvisi 20 vuotta vanha surmamysteeri

”Emännätön talo”. Tällainen maininta sanomalehden seuranhakuilmoituksessa osoittautui läpimurroksi, kun poliisi tutki vuosikaupalla pimeänä pysyneen kangasalalaisen Raija Juutilan henkirikosta.

» Lue lisää


Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot