Poliisi tutkii nokkakolaria tappona!

14.12.2014, 14:12

Simossa sunnuntaina aamupäivällä tapahtunut raju nokkakolari oli poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan tahallinen teko. Kolmen ihmisen kuolemaan johtanutta turmaa tutkitaan muun muassa tappona.

» Lue lisää


Vauvasurmien esitutkinta-aineisto: Tärkein asia jäi pimeäksi!

11.12.2014, 16:42

Vauvasurmien esitutkinta-aineisto: Tärkein asia jäi pimeäksi!

Oulun vauvasurmien esitutkintamateriaali on vihdoin tullut julkiseksi. Siitä selviää yllättävä seikka, sillä yhteensä viiden vauvan kuolinsyy on jäänyt ruumiinavauksessa täysin pimeäksi. Kuolinsyytä ei pystytty määrittelemään, koska ruumiit olivat pahoin hajonneet.

» Lue lisää


Oulun poliisi mokasi: Missä ovat vauvasurmien pöytäkirjat?

11.12.2014, 13:55

Oulun poliisi mokasi: Missä ovat vauvasurmien pöytäkirjat?

Maanantaina Oulun käräjäoikeudessa alkoi vauvasurmien oikeudenkäynti, jossa 35-vuotiasta äitiä syytetään viiden vauvansa murhasta. Syytteiden lukemisen jälkeen esitutkinta-aineisto on lähtökohtaisesti julkinen. Vaan mitä tapahtui Oulussa?

» Lue lisää


Anneli Auerin tuomio: Aikataulu meni uusiksi!

10.12.2014, 14:36

Anneli Auerin tuomio: Aikataulu meni uusiksi!

Ulvilan murhajutun ratkaisu siirtyy. Alun perin Vaasan hovioikeus kertoi, että tuomio annetaan tämän vuoden puolella. Jutun laajuuden vuoksi hovioikeus joutuu ottamaan lisäaikaa. Vaasan hovioikeus kertoi hetki sitten Alibille, että tuomio annetaankin vasta ensi vuoden puolella.

» Lue lisää


Iäkäs nainen ryöstettiin Tampereella

23.11.2014, 11:44

Poliisi tutkii sunnuntaiyönä tapahtunutta ryöstöä Tampereella. Pienikokoinen mies lähestyi Juvankatu 55 kohdalla 68-vuotiasta naista takaapäin ja riuhtaisi voimakkaasti naisen olalla olleesta käsilaukusta. Mies sai näin käsilaukun haltuunsa.

» Lue lisää


Auto ja juna törmäsivät - kuski poistui heti!

21.11.2014, 15:39

Kemin Nällissä tapahtui henkilöauton ja etelään matkaavan junan yhteentörmäys. Syystä tai toisesta auton kuljettaja poistui välittömästi paikalta, mutta poliisipartio tavoitti hänet myöhemmin.

» Lue lisää


Asevarkaat iskivät!

20.11.2014, 16:19

Kurikan Jurvassa on tehty huomattava asevarkaus. Eräästä rakennuksesta varastettiin suuri määrä toimintakuntoisia aseita. Ne kuuluivat asekeräilijän kokoelmiin.

» Lue lisää


Piiritys: Poliisi otti kiinni Suomussalmen asemiehen!

18.11.2014, 17:25

Piiritystilanne Suomussalmella on lauennut. Poliisi on ottanut kiinni monituntisen operaation jälkeen 53-vuotiaan miehen, jonka epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen, laittomaan uhkaukseen ja ampuma-aserikokseen. Piiritystilanne alkoi kahden aikaan iltapäivällä. Metsärinteentiellä olevat asukkaat voivat jälleen liikkua alueella vapaasti.

» Lue lisää


Poliisi piirittää asuntoa Suomussalmella

18.11.2014, 15:52

Poliisi piirittää asuntoa Suomussalmella

Suomussalmella on käynnissä piiritystilanne. Poliisi piirittää Metsärinteentiellä sijaitsevaa rivitaloasuntoa, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa miksi. Piiritystilanne alkoi iltapäivällä ja se on kestänyt ainakin pari tuntia. Silminnäkijän mukaan paikalla on ollut viisi poliisipartiota. Poliisit ovat varustautuneet taktisilla liiveillä, suojakilvillä ja kypärillä.

» Lue lisää


Piiritysoperaatio Bandidoksen tiloissa: Tästä oli kysymys!

18.11.2014, 15:20

Keskusrikospoliisin Tampereen yksikkö teki tänä aamuna kotietsinnän paikallispoliisin avustamana Tampereen Vehmaisissa sijiatsevaan Bandidos-jengin kerhotilaan.

» Lue lisää


Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot