Iäkäs nainen ryöstettiin Tampereella

23.11.2014, 11:44

Poliisi tutkii sunnuntaiyönä tapahtunutta ryöstöä Tampereella. Pienikokoinen mies lähestyi Juvankatu 55 kohdalla 68-vuotiasta naista takaapäin ja riuhtaisi voimakkaasti naisen olalla olleesta käsilaukusta. Mies sai näin käsilaukun haltuunsa.

» Lue lisää


Auto ja juna törmäsivät - kuski poistui heti!

21.11.2014, 15:39

Kemin Nällissä tapahtui henkilöauton ja etelään matkaavan junan yhteentörmäys. Syystä tai toisesta auton kuljettaja poistui välittömästi paikalta, mutta poliisipartio tavoitti hänet myöhemmin.

» Lue lisää


Asevarkaat iskivät!

20.11.2014, 16:19

Kurikan Jurvassa on tehty huomattava asevarkaus. Eräästä rakennuksesta varastettiin suuri määrä toimintakuntoisia aseita. Ne kuuluivat asekeräilijän kokoelmiin.

» Lue lisää


Piiritys: Poliisi otti kiinni Suomussalmen asemiehen!

18.11.2014, 17:25

Piiritystilanne Suomussalmella on lauennut. Poliisi on ottanut kiinni monituntisen operaation jälkeen 53-vuotiaan miehen, jonka epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen, laittomaan uhkaukseen ja ampuma-aserikokseen. Piiritystilanne alkoi kahden aikaan iltapäivällä. Metsärinteentiellä olevat asukkaat voivat jälleen liikkua alueella vapaasti.

» Lue lisää


Poliisi piirittää asuntoa Suomussalmella

18.11.2014, 15:52

Poliisi piirittää asuntoa Suomussalmella

Suomussalmella on käynnissä piiritystilanne. Poliisi piirittää Metsärinteentiellä sijaitsevaa rivitaloasuntoa, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa miksi. Piiritystilanne alkoi iltapäivällä ja se on kestänyt ainakin pari tuntia. Silminnäkijän mukaan paikalla on ollut viisi poliisipartiota. Poliisit ovat varustautuneet taktisilla liiveillä, suojakilvillä ja kypärillä.

» Lue lisää


Piiritysoperaatio Bandidoksen tiloissa: Tästä oli kysymys!

18.11.2014, 15:20

Keskusrikospoliisin Tampereen yksikkö teki tänä aamuna kotietsinnän paikallispoliisin avustamana Tampereen Vehmaisissa sijiatsevaan Bandidos-jengin kerhotilaan.

» Lue lisää


Rattijuoppo sammui autoonsa

26.10.2014, 18:37

Poliisi sai sunnuntaina iltapäivällä ilmoituksen pysäköidystä henkilöautosta Lahden keskustassa. Sen sisäpuolella nukkui mieshenkilö auton ollessa käynnissä. Poliisipartion tullessa paikalle henkilöauto oli pysäköitynä keskellä ajoväylää. Auton kaksi rengasta ja vannetta olivat vaurioituneet ajokelvottomiksi ilmeisesti törmäyksen takia. Poliisipartio herätteli tokkuraisen miehen, joka kertoi kuljettaneensa hetkeä aiemmin autoa ja törmänneensä jalkakäytävän reunaan sillä seurauksella, että auton renkaat ja vanteet vaurioituivat. Reilu kaksikymppinen mies puhalsi nollat, mutta huumepikatesti osoitti positiivista tulosta. Mies käytettiin verikokeessa ja hänet kiinniotettiin. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

» Lue lisää


Kaupunginvaltuutettu kavalsi äitinsä rahat!

23.10.2014, 10:32

Kaupunginvaltuutettu kavalsi äitinsä rahat!

Joensuussa kaupunginvaltuutettuna toimiva Päivi Harinen, 58, on tuomittu törkeästä kavalluksesta vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Sen lisäksi Harinen tuomittiin maksamaan oheissakkoa 45 päiväsakon verran. Harisen tuloilla sakko merkitsee 2115 euron menetystä.

» Lue lisää


Poliisi: Varoitus yön kulkijoille!

22.10.2014, 13:42

Sisä-Suomen poliisi varoittaa ennen pikkujoulukauden alkua etenkin Tampereella kasvaneesta rikosilmiöstä. Poliisin tietoon on kuluneen vuoden aikana tullut yli 30 tapausta, joissa humalainen kulkija on houkuteltu auton kyytiin kotiinkuljetuksen varjolla ja lopputuloksena on ollut tilin tyhjentyminen.

» Lue lisää


Poliisi Aarnion pahoinpitelystä: Näin se tapahtui!

2.10.2014, 16:22

Itä-Uudenmaan poliisi on hetki sitten tiedottanut huumepoliisin ex-pomon Jari Aarnion pahoinpitelystä. Poliisi on kuulustellut Aarniota asianomistajana ja saanut asiassa lisäselvitystä Vantaan vankilalta.

» Lue lisää


Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot