Rikoskomisario Jari Kinnusen rankka tie poliisiksi: ”Varastimme ruokarahaa!”

20.2.2015, 1:40

Rikoskomisario Jari Kinnusen rankka tie poliisiksi: ”Varastimme ruokarahaa!”

TÄMÄ JUTTU ON JULKAISTU ALIBIN UUSIMMASSA NUMEROSSA, MUTTA TEKNISESTÄ VIRHEESTÄ JOHTUEN OSA ARTIKKELIN TEKSTISTÄ PUUTTUI. JULKAISEMME JUTUN TÄSSÄ KOKONAISUUDESSAAN.

» Lue lisää


Anneli Auer syytön: Tämä ratkaisi!

19.2.2015, 13:16

Anneli Auer syytön: Tämä ratkaisi!

Vaasan hovioikeus on tänään antamallaan ratkaisulla hylännyt Anneli Aueria vastaan ajetun syytteen Jukka S. Lahden murhasta tai taposta, ja vapauttanut hänet käräjäoikeuden tuomitsemasta rangaistuksesta sekä kaikesta korvausvelvollisuudesta asianomistajille ja valtiolle. Hovioikeus on lisäksi määrännyt, ettei Aueria ole enää pidettävä tämän asian vuoksi vangittuna.

» Lue lisää


Ylivieskan yliajaja vapautettiin

3.2.2015, 14:21

Ylivieskan keskustassa sunnuntaiyönä tapahtuneen yliajon tutkinta on edennyt. Pidätettynä on ollut vuonna 1994 syntynyt ylivieskalaismies, joka on kuulusteluissa tunnustanut merkittävän osan epäillyistä rikoksista. Miestä epäillään törkeän pahoinpitelyn yrityksestä, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.

» Lue lisää


Poliisi ampui - Tuiran kirvessurmaaja menehtyi!

15.1.2015, 8:14

Oulussa Tuirassa eilen illalla tapahtuneista henkirikoksista epäilty mies kuoli kiinniottotilanteessa saatuihin vammoihin. Poliisi joutui käyttämään asetta epäillyn hyökättyä poliisia kohti kirveellä. Poliisi selvisi lievin vammoin suojakypärän ansiosta.

» Lue lisää


Tuiran kaksoissurmaaja otettiin kiinni - poliisi ampui!

14.1.2015, 23:13

Poliisi tiedotti juuri, että Tuiran henkirikoksista epäilty tekijä on otettu kiinni. Kiinniotossa poliisi joutui käyttämään asetta. Poliisi kiittää kaikkia tapauksesta tietoja antaneita. Asiasta tiedotetaan torstain aikana lisää.

» Lue lisää


Tuiran surmaaja yhä vapaana - näin poliisi vetoaa!

14.1.2015, 21:53

Oulun Tuirassa kaksi ihmistä kirveellä tappanutta tummaihoista miestä etsitään massiivisin poliisivoimin. Tekijä jatkaa pakoaan. Poliisi vetoaa nyt puukotuksen silminnäkijöihin ja ravintolassa tapahtuma-aikaan olleisiin: ”Ilmoittautukaa poliisille numeroon 02954 65836.”

» Lue lisää


Tällaista tappajaa poliisi etsii Oulussa!

14.1.2015, 20:12

Tuiran henkirikosten epäilty tekijä on mies, ihonväriltään tumma, tummiin pukeutunut, noin 180 senttimetriä pitkä ja hän on poistunut Valtatietä Ruskon suuntaan.

» Lue lisää


Puukotti jo kahta - vaarallinen henkilö liikkuu Oulussa!

14.1.2015, 18:36

Poliisi varoittaa Oulussa liikkuvia. Illalla hieman ennen kello 18 tapahtui Oulun Tuirassa, Valtatiellä sijaitsevassa pubissa vakava väkivallanteko. Ainakin kahta henkilöä lyötiin jollakin teräaseella ja he molemmat menehtyivät. Tekijä on yhä kateissa.

» Lue lisää


Poliisi tutkii nokkakolaria tappona!

14.12.2014, 14:12

Simossa sunnuntaina aamupäivällä tapahtunut raju nokkakolari oli poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan tahallinen teko. Kolmen ihmisen kuolemaan johtanutta turmaa tutkitaan muun muassa tappona.

» Lue lisää


Vauvasurmien esitutkinta-aineisto: Tärkein asia jäi pimeäksi!

11.12.2014, 16:42

Vauvasurmien esitutkinta-aineisto: Tärkein asia jäi pimeäksi!

Oulun vauvasurmien esitutkintamateriaali on vihdoin tullut julkiseksi. Siitä selviää yllättävä seikka, sillä yhteensä viiden vauvan kuolinsyy on jäänyt ruumiinavauksessa täysin pimeäksi. Kuolinsyytä ei pystytty määrittelemään, koska ruumiit olivat pahoin hajonneet.

» Lue lisää


Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot