Kaupunginvaltuutettu kavalsi äitinsä rahat!

23.10.2014, 10:32

Kaupunginvaltuutettu kavalsi äitinsä rahat!

Joensuussa kaupunginvaltuutettuna toimiva Päivi Harinen, 58, on tuomittu törkeästä kavalluksesta vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Sen lisäksi Harinen tuomittiin maksamaan oheissakkoa 45 päiväsakon verran. Harisen tuloilla sakko merkitsee 2115 euron menetystä.

» Lue lisää


Poliisi: Varoitus yön kulkijoille!

22.10.2014, 13:42

Sisä-Suomen poliisi varoittaa ennen pikkujoulukauden alkua etenkin Tampereella kasvaneesta rikosilmiöstä. Poliisin tietoon on kuluneen vuoden aikana tullut yli 30 tapausta, joissa humalainen kulkija on houkuteltu auton kyytiin kotiinkuljetuksen varjolla ja lopputuloksena on ollut tilin tyhjentyminen.

» Lue lisää


Poliisi Aarnion pahoinpitelystä: Näin se tapahtui!

2.10.2014, 16:22

Itä-Uudenmaan poliisi on hetki sitten tiedottanut huumepoliisin ex-pomon Jari Aarnion pahoinpitelystä. Poliisi on kuulustellut Aarniota asianomistajana ja saanut asiassa lisäselvitystä Vantaan vankilalta.

» Lue lisää


Poliisi etsii koiran ampujaa

26.9.2014, 13:34

Poliisi tutkii koiran ampumista Nurmeksessa. Suurikokoisen koiran jäänteet löytyivät Verkkojärventien varrella olevien soramonttujen läheisyydestä. Poliisin mukaan koira oli karannut omistajaltaan 14. syyskuuta noin puolentoista kilometrin päästä, kun sen omistaja oli ollut marjametsällä.

» Lue lisää


Poliisipartio uhattiin ampua!

18.9.2014, 14:46

Poliisipartiota uhattiin suusanallisesti ampumisella partion mennessä kotietsinnälle Joensuun Karsikon kaupunginosassa. Partion ollessa Nyyrikinkadulla sijaitsevan hallin yhteydssä olevan asunnon ovella, oli hallin sisällä ollut henkilö uhannut ampuvansa, mikäli poliisi tulee sisälle. Partio oli perääntynyt tilanteesta ja hälyttänyt lisävoimia.

» Lue lisää


Poliisi tutkii henkirikosta!

18.9.2014, 12:28

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tutkii Inkeroisissa tapahtunutta epäiltyä henkirikosta, jossa uhrina on paikkakuntalainen mieshenkilö.

» Lue lisää


Perheenäidin ampuneelle miehelle elinkautinen!

18.9.2014, 11:56

Perheenäidin ampuneelle miehelle elinkautinen!

Kainuun käräjäoikeus on tuominnut 37-vuotiaan Kari Vellosen elinkautiseen vankeusrangaistukseen murhasta. Vellonen ampui kolmekymppisen naisen katkaistulla haulikolla viime huhtikuussa. Teon motiivina oli amfetamiinierän katoaminen, josta hän epäili ampumaansa naista. Vellonen ryhtyi etsimään entuudestaan tuntematonta naista ja löysi tämän yhteisten tuttavien avulla. Surmatyö tapahtui perheenäidin rivitalohuoneistossa.

» Lue lisää


Poliisikoira karkasi

2.9.2014, 13:05

Nuori poliisikoira karkasi ohjaajaltaan työtehtävän yhteydessä Urjalassa.

» Lue lisää


Anneli Auer astui jälleen oikeuteen

1.9.2014, 9:12

Ulvilan murhaa koskeva kiistanalainen oikeudenkäynti on alkanut kello 9 Vaasan hovioikeudessa. Aiemmin Satakunnan käräjäoikeudessa aviomiehensä Jukka S. Lahden murhasta elinkautiseen vankeuteen tuomittu Anneli Auer vaatii syytteen ja kaikkien vahingonkorvausten hylkäämistä. Auer väittää, että hänen aviomiehensä surmasi joku ulkopuolinen henkilö. Auerin mukaan hänellä ei ollut motiivia tappaa aviomiestään.

» Lue lisää


Hakkuualueelta löytyi 50 000 euron edestä kannabista!

28.8.2014, 11:56

Raaseporin poliisi pääsi vajaat kaksi viikkoa sitten Raaseporin Snappertunassa eräällä hakkualueella melko ison kannabisviljelmän jäljille. Seurannan ansiosta otettiin viime viikolla paikalta kiinni alle 30-vuotias raaseporilainen mies, joka on myöntänyt, että viljelmä oli hänen. Miehellä oli tämän lisäksi asunnossaan huumeita ja huumerekvisiittaa.

» Lue lisää


Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot