Poliisi tiedottaa Nelan etsinnöistä

11.10.2015, 19:34

Poliisi tiedottaa Nelan etsinnöistä

Poliisi suoritti tänään sunnuntaina kadonneen tsekkiläisen Nela Saglenovan etsintöjä Espoon Nuuksion kansallispuistossa sijaitsevan Pitkäjärven ja Sahajärven välisellä maastoalueella Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Vapepan avulla. Lisäksi paikalla oli muita vapaaehtoisia. Etsinnät eivät tänäänkään tuottaneet tulosta. Poliisi ja Vapepa ovat tällä erää lopettaneet etsinnät.

» Lue lisää


Tämän nuoren tytön murhaaja päästetään vapaaksi!

9.10.2015, 22:36

Tämän nuoren tytön murhaaja päästetään vapaaksi!

Vasta 15-vuotias tamperelainen Tuuli Maria Ikonen joutui 10. marraskuuta 1995 julman henkirikoksen uhriksi Tampereen Aitovuorentiellä. Tuuli oli ollut tuolloin ostamassa isänpäivälahjaa ja palatessaan kotiinsa hän joutui julman henkirikoksen uhriksi.

» Lue lisää


Anneli Auerin yllätysratkaisu Facebookissa

8.10.2015, 21:14

Anneli Auerin yllätysratkaisu Facebookissa

Ulvilan murhajutussa ”löysässä hirressä” roikkunut Anneli Auer oli vielä hiljattain aktiivinen kommentoija Facebook-sivuillaan. Nyt Auer on hiljentynyt sosiaalisessa mediassa, sillä hänen Facebook-sivunsa ovat yllättäen poistuneet. Auer kommentoi sivuillaan vielä jokin aika sitten, kun julkisuuteen paljastui yllättäen erään tunnetun kapellimestarin selvitys hätäpuhelusta. Kapellimestarin mukaan kaikki ei ole mennyt niin kuin Anneli Auer on väittänyt. Kapellimestari on kertonut näkemyksistään jutun syyttäjille Kalle Kulmalalle ja Paula Pajulalle, jotka edelleen hakevat valituslupaa korkeimmalta oikeudelta. Aiemmin Vaasan hovioikeus on vapauttanut Auerin murhasyytteeltä.

» Lue lisää


Keskusrikospoliisi kiinnostui vanhoista katoamisista!

7.10.2015, 20:26

Suomessa katoaa jopa 1500-2000 ihmistä joka vuosi. Suurin osa kadonneista löytyy lyhyen ajan sisällä, mutta osa jää ikuisiksi ajoiksi kateisiin.

» Lue lisää


Asunnossa kahakka - kaksi kuollutta!

6.10.2015, 16:38

Poliisi sai maanantai-iltana 5.10.2015 noin kello 19.30 aikaan ilmoituksen henkirikoksesta yksityisasunnossa Rauman Pormestarinkadulla. Poliisi löysi asunnosta raumalaisen noin 50-vuotiaan miehen menehtyneenä. Hänen epäillään saaneen surmansa henkirikoksen seurauksena.

» Lue lisää


Mies jäi oman autonsa alle!

4.10.2015, 22:28

Nastolan Villähteellä tapahtui sunnuntaina erikoinen onnettomuus. Iäkäs mies jäi marjametsällä oman autonsa alle ja menehtyi. Poliisi on tapauksesta poikkeuksellisen niukkasanainen.

» Lue lisää


Tappelun uhri tappoi pahoinpitelijänsä - 11 vuotta vankeutta!

1.9.2015, 10:59

Tappelun uhri tappoi pahoinpitelijänsä - 11 vuotta vankeutta!

Kemi-Tornion käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1962 syntyneen Juha-Pekka Kamsulan Kemissä 29.9.2014 tehdystä taposta ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta 11 vuoden mittaiseen vankeusrangaistukseen. Toisen vastaajan, vuonna 1983 syntyneen Jukka Oskari Mansikkamaan todettiin syyllistyneen avunantoon tappoon ja törkeään kotirauhan rikkomiseen. Hänet jätettiin syyntakeettomana rangaistukseen tuomitsematta.

» Lue lisää


Poliisi pyytää vihjeitä poikkeukselliseen ryöstöön!

27.8.2015, 13:42

Lohjalla tapahtui varhain keskiviikkoaamuna poikkeuksellisen röyhkeä ryöstö. Vuonna 1977 syntynyt lohjalaismies ryöstettiin kotipihassaan, kun hän oli ollut nousemassa autoonsa. Tummiin vaatteisiin ja kommandopipoon sonnustautunut mies hyökkäsi hänen kimppuunsa. Tekijä pahoinpiteli miestä nyrkein ja kuristamalla. Lohjalaismies kaatui maahan.

» Lue lisää


Huumeista tuli Blockfestin puheenaihe!

22.8.2015, 11:55

Sisä-Suomen poliisilaitoksen mukaan Tampereella järjestettävien Blockfest-musiikkifestareiden sisäänmenotarkastuksessa on tehty päivän aikana toistakymmentä huumetakavarikkoa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

» Lue lisää


Törkeä temppu pyöräilijältä lapselle!

20.8.2015, 12:30

Polkupyörällä koulumatkalla ollut lapsi joutui aikuisen pyöräilijän töytäisemäksi Joensuussa tänä aamuna vähän ennen kello 9. Pyöräilijä sai kaatumisesta lieviä vammoja.

» Lue lisää


Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot