Hän on uusi poliisiylijohtaja!

25.6.2015, 16:03

Valtioneuvosto nimitti tänään uudeksi poliisiylijohtajaksi oikeustieteen lisensiaatti Seppo Kolehmaisen. Hän aloittaa virassa elokuun alussa ja kausi kestää viisi vuotta.

» Lue lisää


Poliisipartiolla hurja tilanne: Vihainen koira usutettiin päälle - poliisi ampui!

19.6.2015, 23:52

Poliisipartio sai häiriön vuoksi hälytystehtävän Salon Ollikkalankadulle myöhään juhannusaaton iltana. Paikan päältä tavattiin aggressiivisesti käyttäytynyt venäläismies, joka uhkasi partiota mukanaan olleelle suurikokoisella koiralla. Neuvottelu, suostuttelu ja poliisin käskyt eivät tuottaneet tulosta.

» Lue lisää


Tiukat turvatoimet: Jari Aarnion tynnyrijutun oikeudenkäynti alkoi!

19.5.2015, 9:26

Tiukat turvatoimet: Jari Aarnion tynnyrijutun oikeudenkäynti alkoi!

Helsingin huumepoliisin ex-päällikköä Jari Aarniota koskevan ns. tynnyrijutun oikeudenkäynti on alkanut Helsingin käräjäoikeudessa valmisteluistunnolla. Oikeustalolla on erittäin paljon sekä virkapukuisia että siviiliasuisia poliiseja. Talon pihalla oli lukuisia poliisiautoja ja sisätiloissa poliiseja parveili eri kerroksissa. Turvatoimiin osallistuu muun muassa valmiusyksikkö Karhun poliiseja.

» Lue lisää


Porin lenkkeilijäsurma: Tekijä ei ollutkaan iranilainen!

23.4.2015, 16:09

Porissa tammikuun lopulla tapahtuneen 17-vuotiaan lenkkeilijätytön surma sai aikaan suuren kohun, jossa myös epäillyn tekijän kansalaisuudesta liikkui erilaisia huhuja. Iranin suurlähetystön mukaan vangittuna oleva ulkomaalaistaustainen maahanmuuttaja ei ole iranilaistaustainen henkilö.

» Lue lisää


Ilmajoella kadonnut 3,5-vuotias poika löytyi kuolleena

16.4.2015, 23:18

Ilmajoella illalla seitsemän aikaan kadonnut 3,5-vuotias pikkupoika on löytynyt menehtyneenä. Poliisi tiedotti asiasta hetki sitten.

» Lue lisää


Rikoskomisario Jari Kinnusen rankka tie poliisiksi: ”Varastimme ruokarahaa!”

20.2.2015, 1:40

Rikoskomisario Jari Kinnusen rankka tie poliisiksi: ”Varastimme ruokarahaa!”

TÄMÄ JUTTU ON JULKAISTU ALIBIN UUSIMMASSA NUMEROSSA, MUTTA TEKNISESTÄ VIRHEESTÄ JOHTUEN OSA ARTIKKELIN TEKSTISTÄ PUUTTUI. JULKAISEMME JUTUN TÄSSÄ KOKONAISUUDESSAAN.

» Lue lisää


Anneli Auer syytön: Tämä ratkaisi!

19.2.2015, 13:16

Anneli Auer syytön: Tämä ratkaisi!

Vaasan hovioikeus on tänään antamallaan ratkaisulla hylännyt Anneli Aueria vastaan ajetun syytteen Jukka S. Lahden murhasta tai taposta, ja vapauttanut hänet käräjäoikeuden tuomitsemasta rangaistuksesta sekä kaikesta korvausvelvollisuudesta asianomistajille ja valtiolle. Hovioikeus on lisäksi määrännyt, ettei Aueria ole enää pidettävä tämän asian vuoksi vangittuna.

» Lue lisää


Ylivieskan yliajaja vapautettiin

3.2.2015, 14:21

Ylivieskan keskustassa sunnuntaiyönä tapahtuneen yliajon tutkinta on edennyt. Pidätettynä on ollut vuonna 1994 syntynyt ylivieskalaismies, joka on kuulusteluissa tunnustanut merkittävän osan epäillyistä rikoksista. Miestä epäillään törkeän pahoinpitelyn yrityksestä, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.

» Lue lisää


Poliisi ampui - Tuiran kirvessurmaaja menehtyi!

15.1.2015, 8:14

Oulussa Tuirassa eilen illalla tapahtuneista henkirikoksista epäilty mies kuoli kiinniottotilanteessa saatuihin vammoihin. Poliisi joutui käyttämään asetta epäillyn hyökättyä poliisia kohti kirveellä. Poliisi selvisi lievin vammoin suojakypärän ansiosta.

» Lue lisää


Tuiran kaksoissurmaaja otettiin kiinni - poliisi ampui!

14.1.2015, 23:13

Poliisi tiedotti juuri, että Tuiran henkirikoksista epäilty tekijä on otettu kiinni. Kiinniotossa poliisi joutui käyttämään asetta. Poliisi kiittää kaikkia tapauksesta tietoja antaneita. Asiasta tiedotetaan torstain aikana lisää.

» Lue lisää


Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot