Mies uhkasi avovaimoa aseella - ja ampui!

28.4.2016, 12:13

Turkulainen 25-vuotias mies uhkasi torstaina aamuyöllä Turun Nättinummessa avovaimoaan luvattomalla ampuma-aseella. Lisäksi mies ampui aseella muutaman laukauksen ulkona, mutta kukaan ei loukkaantunut.

» Lue lisää


Mies riehui omassa ja naapurin asunnossa

22.4.2016, 8:49

Poliisipartio kutsuttiin eilen Tampereen Härmälään vuonna 1993 syntyneen miehen metelöinnin ja riehumisen takia. Kerrostalon asukas oli valittanut miehelle metelöinnistä ja sen seurauksena mies hakkasi levytangolla sekä oman että naapurinsa asunnon oveen reikiä.

» Lue lisää


Miten tämä on edes mahdollista - poliisi etsii pilkkijää Jämsässä

11.4.2016, 14:52

Poliisi etsii Jämsän Länkipohjassa Jänenjärvestä mahdollisesti jäihin pudonnutta ja hukkunutta pilkkijää. Pilkkijän epäillään pudonneen jäihin 4.-8. huhtikuuta välisenä aikana. Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta.

» Lue lisää


Kalastaja löytyi hukkuneena

11.4.2016, 8:20

Vuonna 1947 syntynyt mies oli lähtenyt sunnuntaiaamuna viiden aikaan kalastamaan Luotoon. Kun omainen ei saanut yhteyttä mieheen päivällä, paikalle hälytettiin etsintäpartiot.

» Lue lisää


Poliisi tutkii outoa räjähdystä - autossa jysähti!

11.4.2016, 0:52

Hämeen poliisilaitos tiedotti hetki sitten, että Hartolassa on tapahtunut ajoneuvossa jonkinlainen räjähdys. Poliisi tutkii tapahtumaa ja tiedottaa asiasta myöhemmin.

» Lue lisää


Äidiltä tippui vauva - välttyi vankeudelta!

10.4.2016, 13:32

Äidiltä tippui vauva - välttyi vankeudelta!

Pirkanmaan käräjäoikeudessa on puitu viime vuoden tammikuussa tapahtunutta vauvan putoamista. Syyttäjä vaati lapsen äidille peräti ehdollista vankeutta törkeästä vammantuottamuksesta.

» Lue lisää


Jatkoille lähtenyt nainen löytyi hissistä henkihieverissä

9.4.2016, 13:16

Jatkoille lähtenyt nainen löytyi hissistä henkihieverissä

Tamperelainen Marko Olavi Mäkinen väittää saamaansa syytettä, ja nyt myös tuomiota, tapon yrityksestä vitsiksi.

» Lue lisää


Nuori nainen raiskattiin!

6.4.2016, 19:04

Nuorehko nainen joutui Porin keskusta-alueella seksuaalirikoksen kohteeksi 3.4.2016 aamuyöllä. Poliisin tutkimuksissa on selvitetty, että nainen oli ollut yksin kävelemässä kotiin. Ennen kotiin pääsyään nainen oli kohdannut miehen, joka oli alkanut naisen mukaan lähentelemään häntä. Miehen toiminta oli loppunut paikalle tulleen sivullisen ansiosta. Poliisin mukaan uhrin fyysiset vammat ovat lieviä.

» Lue lisää


Heinolan kuolonkolari: Tästä oli kyse!

14.3.2016, 15:17

Hämeen poliisi on jatkanut Heinolan Lusissa lauantai-iltana tapahtuneen kuolonkolarin selvittelyä. Kuorma-auton ja henkilöauton törmäyksessä menehtyi henkilöautoa kuljettanut, vuonna 1972 syntynyt heinolalaismies. Etupenkillä istunut perheen äiti loukkaantui onnettomuudessa vakavasti. Hänen tilansa on vakaa, mutta vakava. Kyydissä matkustaneet kolme lasta selvisivät lievin fyysisin vammoin, samoin kuin kuorma-autossa ollut neljän miehen seurue.

» Lue lisää


Syyttäjä tutkii: Oppilaalla ja opettajalla seksisuhde!

14.3.2016, 15:02

Hämeen poliisi on saanut valmiiksi tutkinnan Riihimäellä tapahtuneessa rikosepäilyssä, joka liittyy oppilaan ja häntä 30 vuotta vanhemman riihimäkeläisen miesopettajan seksisuhteeseen.

» Lue lisää


Tilaajapalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu sekä ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Aineiston toimitus, tekniset tiedot ja hinnastot