Kuopion väkivaltarikoksen uhri menehtyi – poliisi tutkii naisen kuolemaa nyt tappona!

Poliisi sai eilen 26.6.2023 alkuillasta tiedon Kuopion kaupungintalon läheisyydessä tapahtuneesta väkivallanteosta. Teon uhrina ollut nainen menehtyi myöhemmin eilen illalla saamiinsa vammoihin. Poliisi tutkii tapausta henkirikoksena.

Sivullinen henkilö ilmoitti 26.6.2023 kello 18.15 jälkeen hätäkeskukseen naisesta, jolla oli väkivallasta aiheutuneita vammoja. Väkivallanteko tapahtui Kuopion kaupungintalon välittömässä läheisyydessä olevalla nurmialueella. Noin 30-vuotias nainen menehtyi myöhemmin eilen illalla saamiinsa vammoihin.

Esitutkinnan ollessa alkuvaiheessa poliisi ei voi esitutkinnallisista syistä johtuen kertoa tekotavasta ja tapahtumien kulusta enempää. Poliisi on tehnyt kiinniottoja tutkittavaan asiaan liittyen. Asiaan ei epäillä liittyvän alaikäisiä henkilöitä.

Poliisi on saanut sivullisilta havaintoja tapahtuneesta. Tapaukseen liittyvistä tiedoista ja havainnoista voi edelleen ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen, puh. 0295 415 232 tai Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä tappo.

Teksti:Mika Lahtonen
Avainsanat: henkirikos, Kuopio, nainen, poliisi, tappo