Väkivaltarikosten sarja Raumalla: Nainen kaapattiin väkisin autoon!

Lounais-Suomen poliisi on saanut valmiiksi Raumalla huhtikuussa tapahtuneiden vakavien ja väkivaltaisten rikosepäilyjen esitutkinnan. Asia etenee lähipäivinä syyteharkintaan.

Poliisi tiedotti huhtikuussa tapahtumasarjasta, jossa raumalaisnaisen epäiltiin joutuneen yhden illan aikana useiden vakavien rikosten kohteeksi. Epäillyt rikokset tehtiin Raumalla 6. huhtikuuta.

Poliisi epäilee, että asianomistaja pakotettiin väkivaltaa käyttämällä auton kyytiin, ja häntä kuljetettiin eri paikkoihin Raumalla. Tapahtumien aikana uhrilta epäillään anastetun omaisuutta väkivaltaa ja sen uhkaa käyttämällä.

Asiassa on ollut epäiltynä kolme henkilöä: kaksi miestä ja yksi nainen, jotka olivat esitutkinnan aikana vangittuina. Epäillyt vapautettiin myöhemmin esitutkinnan edetessä.

– Asianomistaja ja epäillyt ovat toisilleen entuudestaan tuttuja, ja teon motiivin epäillään liittyvän heidän vanhoihin, keskinäisiin asioihinsa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hiltula.

Asianomistajaan kohdistuneiden epäiltyjen rikosten osalta rikosnimikkeinä ovat törkeä ryöstö, törkeä vapaudenriisto ja törkeän pahoinpitelyn yritys.

Teksti: mikalahtonen
Avainsanat: kaappaus, nainen, poliisi, Rauma, törkeä ryöstö, Törkeä vapaudenriisto, väkivalta