Poliisilla oli tehtävä Helsingin Messukeskuksessa

Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni Helsingin Messukeskuksessa olleen välikohtauksen takia. Tilanne ei aiheuttanut vaaraa ulkopuolisille.

Poliisi sai sunnuntaina noin kello 14.45 ilmoituksen, jonka mukaan yksi henkilö oli häirinnyt sivullisia ja uhannut heitä Helsingissä Messukeskuksessa. Paikalla on ollut useita poliisipartioita selvittämässä tilannetta. Tilanne on rauhallinen ja kohdehenkilö on poliisin hallussa.

Tehtävällä olleet poliisipartiot ovat jo poistuneet Messukeskuksesta ja tilanne paikan päällä on ohi. Tilanne tapahtui Ruokamessujen puolella. Poliisi kiittää paikalla olleita järjestyksenvalvojia ripeästä toiminnasta.

Kiinniotettua henkilöä epäillään tällä hetkellä laittomasta uhkauksesta. Rikosnimikkeet voivat muuttua tai täydentyä tutkinnan edetessä.

Alustavien tietojen mukaan yksi henkilö oli uhannut Messukeskuksen sisällä suusanallisesti aseella useampaa henkilöä. Epäillyn hallusta ei ole löytynyt ampuma-asetta tai muuta toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuvaa esinettä.

Teksti: mikalahtonen